HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Кад отвориш тему, оставићемо бар дан за евентуалне пријаве нових тимова.

2. jeste, kad su mogli da igraju trokružne sisteme tako da neko domaćin bude 2 puta onda tek možemo mi lolo

3. aj sadodmasd običnog haksa

4. ahahah a vidi sad ove sto ih niko nece sto su isplivali kad voda dosla do grla ahaha, a cekali su da ih drugi startuje

5. nisam ni tražio nikog, kad nisam bio pri internetu
    slobodan sam igrač, pa izvolite

6. Evo žajkara oćeš sa mnom

7. dajte nubare da punimo gol razliku

8. Исти случај ко са жајком. Има ли још играча слободних?

9. imaš blu skauta :)

10. Los sam ja igrac pa trazim nekog jos losijeg da ne pizdi tokom utakmice :D , Laki lil Stec otvorite novu temu. I nekako mi mnogo puno 10 min da se igra..

11. Ok.
    Ja i Gvozzden smo u ekipi, ali otvorite obavezno temu, i da se poštuje Laki na temi.
    Ekipa nosi naziv: ZHAJK UME - GVOZZDEN ZNA

12. I ja isto, ja ne znam na šta se puca

13. Igrao sam ja ali mozda 10 puta...

14. BlueScout

Los sam ja igrac pa trazim nekog jos losijeg da ne pizdi tokom utakmice :D , Laki lil Stec otvorite novu temu. I nekako mi mnogo puno 10 min da se igra..

Тако се и мени чинило док нисам заиграо први такмичарски меч. Прође ко ништа.

15. Žajk brate zašto tako autoritativno nastupaš, nisi me ni konsultovao oko imena. Mada mi se dopada.

16. Dobro tebi, ali meni ce biti puno da me kanta neko 10 min, ako neko se ne pojavi ili napusti mec koji je sluzbeni rezultat ?

17. da skratimo priču, a i broj stranica na ovoj temi, jer bi se dopisivali ovde do broja 260.

18. to dushane ajde sada hostuj pa da igramo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.