HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Јок, најбољи су Лаки и Коле (тј. Рабин), а можда је ту уз њих још неко ко је играо пре 3 године, кад ја нисам био активан, немам појма. Али Бог је Ламар.

2. jel imamo ja i žajk šanse za četvrto mesto

3. Не верујем. Али навијаћу за вас, осим у мечевима са Даеву Нубиром јбг.

4. Realan poredak prva tri mesta
    1.obilic
    2.firma
    3.nubira

5. dobro, jel imamo ja i žajk šanse da ne budemo zadnji lolo

6. Ako učestvuju skaut i tuljan dobri ste dve pobede lool

7. sto si zatvorio sobu koji kurac?

8. Nema nikog, odigrao sa djotom jednu i to je to

9. upadajte fali jedan za dva na dva stec i lamar u kuci

10. Ja tu, ostali se javljajte.

11. нема ми раје већ два дана, откад смо договорили сарадњу, не знам кућу и штаћу :((
    али би могли онако рекреативно. или макар да испратим неки дуел, да скаутирам.

12. Tu sam ja za skauting :D

13. Какав Стец у кући, ја сад улазим с телефона да напишем да стижем дома за неких пола сата. Морам и да једем нешто, тако да сам ту око пола 12, 12.

14. меч између раје и мене с једне стране, и капуна и душана је поч'о, па ко хоће нека бане.

15. ne bi bilo zgore da date link ako mislite da udjemo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.