HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. Ae ja ću, al nemam pojma, da znaš :)

2. Снимак није неопходан, већ ето, флафичасти додатак по избору.

3. Sutra sam slobodan u 22h i 40 minuta, pa se pripremite i vi ako možete
    ili sada ako ste tu

4. Da smo imali boljeg trenera kum Roso i ja bi smo osvojili turnir bez poteškoća!

5. Žonpi legenda
    Bolje on mesto mihe barem su mu izjave zanimljivije lolo

6. Људи, умро ми комшија ту одма' преко пута па нисам могао да дођем данас цијели дан... Бићу увече $утра ту...

7. Au koja dominacija Obilića, ističu pretenzije za tron. Šteta što su Kumovi eliminisani tako rano, imali su potencijala.

8. kacmo naisli na grcku 2004. jebiga lolo, sledeci turnir osvajamo

9. Predviđam finale Obilić - Cokulićeva drugarica

10. Рабаџије - Обилић 2:11
    Лас Кастањетас - ХК Пањ 0:2
    Тестостерони - Лисичји поток
    Кумови - Цокулићева другарица 2:6
    Медвеђи Брлог - победник ЛАГ/Ноншалантни

3 одиграна, 3 остала, ај то вечерас одиграјте ако може... бар 1 меч да имамо 4. полуфиналисту лоло

11. Лаки, имаћемо 5 полуфиналиста а треба нам четири, како ће се одиграти?

12. То сам ти рекао јутрос на чету, АКО буде 5 екипа две ће играти бараж за полуфинале, жребом, као за прошлу фазу.

13. Ок. Нисам видео, изашао сам одма са чета и заборавио да видим.

14. Mi bismo igrali, ali nas prče ovi što nisu odigrali svoj meč. Šta ćemo sa tim?

15. Ево мене, играмо?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.