HK Cokulićeva drugarica je jednostrano odlučio da se povuče iz daljnjeg takmičenja.
Razlozi su mnogobrojni. Najzačajniji su dolazak leta, kraj školske godine koji nam je omogućio više slobodnoh vremena koje provodimo udaljeni od kompjutera. Verovatno zbog istih razloga ne možemo da se nađemo odgovarajući termin sa protivničkim ekipama.
Zahvaljujemo se organizatoru i protivnicima.
Jedan od glavnih razloga je nameštanje žreba protiv nas i konstantno saplitanje od strane organizatora ovog turnira, Lakija pedera steroida!!!!!!11111111
Šalim se, samo ja idem u Niš na 5 dana, i jebiga, nemam kad da igram.
Ако је тако, јебига, овај судар титана једноставно није био суђен.
Хвала на сарадњи и овом договорању у празно ахаха.
Лаки, као организатор, реци како ћемо? Да ли ХК Пањ аутоматски испада услед неспособности или ипак можемо да пробамо да одиграмо друго полуфинале?
Мало ми је труло да тако прођемо, нек лаки одлучи да л' играмо или испадамо, неспособни смо колико и ХК Цокулићева другарица, нисмо се договорили, значи обострано.
храста нема...
Do kada ga čekamo?
не знам, послао сам му поруку ал није улазио.
HK Cokulićeva drugarica je jednostrano odlučio da se povuče iz daljnjeg takmičenja.
Razlozi su mnogobrojni. Najzačajniji su dolazak leta, kraj školske godine koji nam je omogućio više slobodnoh vremena koje provodimo udaljeni od kompjutera. Verovatno zbog istih razloga ne možemo da se nađemo odgovarajući termin sa protivničkim ekipama.
Zahvaljujemo se organizatoru i protivnicima.
S poštovanjem,
HK Cokulićeva drugarica.
дај бре капун
Jebaga.
Јел то неопозиво?
Jedan od glavnih razloga je nameštanje žreba protiv nas i konstantno saplitanje od strane organizatora ovog turnira, Lakija pedera steroida!!!!!!11111111
Šalim se, samo ja idem u Niš na 5 dana, i jebiga, nemam kad da igram.
Ако је тако, јебига, овај судар титана једноставно није био суђен.
Хвала на сарадњи и овом договорању у празно ахаха.
Лаки, као организатор, реци како ћемо? Да ли ХК Пањ аутоматски испада услед неспособности или ипак можемо да пробамо да одиграмо друго полуфинале?
Pa vi idete kao pobednici i igrate sa ovom drugom ekipom. To što smo mi trebali je bio baraž za polufinale. Vi sada idete u polufinale.
Мало ми је труло да тако прођемо, нек лаки одлучи да л' играмо или испадамо, неспособни смо колико и ХК Цокулићева другарица, нисмо се договорили, значи обострано.
Ma pičite vi. Još gluplje bi bilo da npr mi vas pobedimo i onda ne možemo odigrati polufinalnu. Daće bog da osvojite. :D
У реду онда, пичимо. Ма само да се снађемо и одиграмо то, а после половину пара од освојене титуле дајем ХК Цокулићевој.
Тестостерони,(Ђенка, Пери, Мулти), кад можете да одиграте сутра?
Данас у 9 увече, друго полуфинале, Тестостерони : ХК Пањ.
Лаки, дођи да снимаш ако можеш.
Па снимајте ви, што је то проблем?
Нисам логин на хексболтјуб.
Тестостерони - Цокулићева другарица/ ХК Пањ
Цокулићева другарица - ХК Пањ 0:3 (службени резултат)
полуфинале 2: Тестостерони - ХК Пањ
финале: Обилић - ? (Тестостерони - ХК Пањ)
Djenka i ja smo tu, cekamo ove iz HK panja...