Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Siroti dechko, mora da igra kladinicu da bi prezhiveo.
tibor kada je video kako svi iskoriscavaju dzankijevu nejac,pustio je suzu i odlucio da napravi krajnje fer potez i pusti dzankija da malo vodi loptu,a cak i da gol,a onda je sa osmehom na lici posmatrao retku srecu tog malog decaka
ovo je PRELOL. Znaš da je dzankee furao svoju avrdž fotku ribama po pvtovima. Misim, dosla fotka i do mene pa sam se uverio da je ovo sto kazes tacno lolololo
ja nisam video sliku njegovu,al dovoljno mi njegovo pisanje da shvatim da se radi o malom neznom decaku koji pokusava da se dokaze u ovom surovom svetu :D
ahahhahaha, kad bi video sliku shvatio bi da je ovo što si napisao jebeni DEMINUTIV olololololo
*stvar je dramatično gora olololo
sad MORAM videti sliku lolo
baci na pvt
neam u kompu, reinstaliro winows više puta. Kad nabacim ponovo šaljem. Mada kontam da je dzankee od tada i posratao, ili bar usi i nos. Perifeni delovi tela u pubertetu najvise rastu ololololololo
tako da kontam da je sad nosat i usat olloloololol
ps dzankee, znas sta ti je ciniti, ili ces da mi das pluseve na sve defke i postere sa krkobabićem ili pravimo sizenje sa tvojom fotkom. Izbor je na tebi, BI VAJZ
e,jbg
moram doci do te slike,jebes mi sve
da kacim dzankiju nakon svakog njegovog posta :D
BORBA SE NASTAVLJA BRAĆOLOLO
ahahaha, bicu deskriptivan, mrsav, anmican, izbledeo kao de se zajebo pa uzo veniš mesto heden šoldersa, u nekom olinjalom duksu, jedna ruka na misu, druga ispod stola, crna kosa, ona inzagi varijanta. monitor krmača neka, nijednog tiketa u blizini, na zidu poster mič bjukenona lolololo
HAHAHAH
daj brate,nadji nekako tu sliku,nista mi nije bitnije sad na celom jebenom svetu
mada i ne cudi me mnogo taj opis
samo je jos gore nego sto sam zamisljao :D
HAHAHAH
plačem jebeno. Jako sad ne bi voleo da sam dzankee i čitam sve ovo. Ako REnabavim šaljem obaveznom iako bi dzankee bio nadbrutalno srećan kad bi znao da se eventualno zajebavam lolololo
haha jankela tipster i cholo simeone bogovi
sve u svemu sprdnja vrh
naravno da ne bi
zamisli moras sa tim izgledom da zivis i da te pogledi ljudi na ulici stalno podsecaju na to hahahah
NE daj se Dzanki nisi ti kriv što si anemičan!
lolo :D