HAXBALL LIGA, NOVO, JEBOTE

1. moram da pozdravim tiborov humanitarni potez pustanja dzankija da da gol,da se i taj decak nekad obraduje

Siroti dechko, mora da igra kladinicu da bi prezhiveo.

2. tibor kada je video kako svi iskoriscavaju dzankijevu nejac,pustio je suzu i odlucio da napravi krajnje fer potez i pusti dzankija da malo vodi loptu,a cak i da gol,a onda je sa osmehom na lici posmatrao retku srecu tog malog decaka

3. tog malog decaka

ovo je PRELOL. Znaš da je dzankee furao svoju avrdž fotku ribama po pvtovima. Misim, dosla fotka i do mene pa sam se uverio da je ovo sto kazes tacno lolololo

4. ja nisam video sliku njegovu,al dovoljno mi njegovo pisanje da shvatim da se radi o malom neznom decaku koji pokusava da se dokaze u ovom surovom svetu :D

5. ahahhahaha, kad bi video sliku shvatio bi da je ovo što si napisao jebeni DEMINUTIV olololololo

6. *stvar je dramatično gora olololo

7. sad MORAM videti sliku lolo
    baci na pvt

8. neam u kompu, reinstaliro winows više puta. Kad nabacim ponovo šaljem. Mada kontam da je dzankee od tada i posratao, ili bar usi i nos. Perifeni delovi tela u pubertetu najvise rastu ololololololo

tako da kontam da je sad nosat i usat olloloololol

9. ps dzankee, znas sta ti je ciniti, ili ces da mi das pluseve na sve defke i postere sa krkobabićem ili pravimo sizenje sa tvojom fotkom. Izbor je na tebi, BI VAJZ

10. e,jbg
    moram doci do te slike,jebes mi sve
    da kacim dzankiju nakon svakog njegovog posta :D

11. BORBA SE NASTAVLJA BRAĆOLOLO

12. ahahaha, bicu deskriptivan, mrsav, anmican, izbledeo kao de se zajebo pa uzo veniš mesto heden šoldersa, u nekom olinjalom duksu, jedna ruka na misu, druga ispod stola, crna kosa, ona inzagi varijanta. monitor krmača neka, nijednog tiketa u blizini, na zidu poster mič bjukenona lolololo

13. HAHAHAH
    daj brate,nadji nekako tu sliku,nista mi nije bitnije sad na celom jebenom svetu
    mada i ne cudi me mnogo taj opis
    samo je jos gore nego sto sam zamisljao :D

14. plačem jebeno. Jako sad ne bi voleo da sam dzankee i čitam sve ovo. Ako REnabavim šaljem obaveznom iako bi dzankee bio nadbrutalno srećan kad bi znao da se eventualno zajebavam lolololo

15. haha jankela tipster i cholo simeone bogovi

16. sve u svemu sprdnja vrh

17. Jako sad ne bi voleo da sam dzankee

naravno da ne bi
    zamisli moras sa tim izgledom da zivis i da te pogledi ljudi na ulici stalno podsecaju na to hahahah

18. NE daj se Dzanki nisi ti kriv što si anemičan!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.