Prijava

Dragi čitaoci, na vukajliji se sprema ozbiljna pizdarija. Pizdarija svjetskih razmjera, koja će uticati na novac mnogih ljudi. Jednom rječju ostaćemo švorc.
Da pojasnim.
Svjedoci smo da je sajt vukajlija otišao u kurac još spočetka 2011. Raznorazne malverzacije su se činile, smjenjivale su se organizacije sve se to činilo pod firmom dobrog homora u cilju prizivanja kojekakve marve na sajt. Uspjeli su u tome. Sve je to u korjenu prepoznao i MOGSHA(bolji od svih) koji se povukao tiho sa sajta, da bi nakon raznoraznih malverzacijskih akcija njegov profil biva banovan na period kad će već svima biti ispran mozak. Vukajlija je postala masovni brend, osnovale su se kojekakve zadruge, udruženja, druženja, šabanska opijanja, bez poznavanja suštine alkohola, i još kojekave hedonističke radnje koje su prepoznatljivee proskečnom paoru. Jednom rječju vukajlija je postala popularna.
Glavni srž problema nastaja kada administrator sajta Kaizen, stariji članovi ga zovu još i gazda, mjenja avatar i organizuje takmičenje za dobijanje kojekakvih tableta. Tad dolazi u zaokretu za razmišljanje i vukajlija se počinje smatrati ozbiljnim brendom.
Novo takmičenje se organizuje u onome za što je vukajlija prvenstveno namijenjena, definicijama. Takmičenje je izdalo i sama pravila prvog kupa, za čije vrijeme su nastala remek djela vukajlije. Također sama objava takmičenja dolazi u nezgodno vrijeme kad sav normalni narod dolazi sebi poslije prvomajskih praznika. Sam kvalitet definicija vraća vukajliji onaj stari sjaj i sa ozbiljnošću stećenom ranije podvlaći se pod svijest običnog člana vukajlije.
Najvažniji čin u svomu ove je i tema u kojoj se može kladiti o pobjedama pojedinih članova. Koliko kocka ima uticaja u životu prosječnog vukajlijaša bitno je podsjetiti se afere 'Dojava od trečeg golmana Grenobla'.

Ti aktovi pod firmom humora će se podvući pod kožu svakog onog koje čuo za vukajlija i vukajlija će početi mlatit ozbiljne pare kroz kladionicu, isisaće sve iz naroda, a on neće moći vjerovat šta mu se dešava, kako dođe sve to preko noći, jednom rječju stvoriće Veliku depresiju balkanskog naroda.
Upozoreni ste.

slusaj ako je frka oko kladionice tu je dzanki kriv.

moze lock

UPOZORENI STE!

UPOZORENI!

STE!

ŽAJK JEBO ŠANU

može lock

Denisx, javi mi se sledeće naredno kolo , pa ću ti dati par neki saveta za kladžu, ali obećaj da ćeš uplatiti to što ti dam i ako promašiš ja ti vraćam uloženi novac ( max uplata : 200 din)

STVARNO!???

kad, kako, gde, s kim, jel normalno ili u picku?

pricaje, pricaj, mi volimo te price.

и мене занима то за жајка и шану

Ja sam izbosne ja uplačujem marke

ma koga briga za kladionicu i marke i dolare, pricaj za Zajka i Sanu...

Oce li sta biti .3gp formatu

Zar niste bili na četu? Eeee, Bušido pokušava da probije Šanu, a ona se neda. Žajk mu viče da je nevaspitan. Završilo se istovremenim odlaskom Šane i Žajka sa četa.

Nema me 3 dana Žajk UVELIKO jebe...

AUUUUUUU MAĆORE!

Šta barakuda kaže na to

Ase ti drogiraš, mili moj...

Уводни пост сам прочитао гласом Нелета Карајлића у улози спикера у серији "Сложна браћа".

Ovo sam navaren piso

TAKOE, JA RADIM ZA KLADIONIČARSKI LOBI I POSLAT SAM OVDE DA SE INFILTRIRAM U CILJU PRIVLAČENJA MLADOG NARAŠTAJA U KLADIONICE KAKO BI ISTI OSTAVLJALI BABINE PENZIJE I KINTU ZA UŽINU! PROVALJEN SAM, I SAD NEĆU DOBITI OBEĆANU PREMIJU, MUKE MOJE!

Upozoreni ste.

lolo

mene me interesje ko je dobio tablet? Kolika je gazdina plata? Alo bre milion definicja smo izvolontirali ni ćorav dinar da nam da, dokle vše??? Gde i kada ćemo moći da konvertujemo naše plusOve, lajkove, komentare u konkretnu dobit?? Koja je vrednost akcija?
Ko je predsednik sndikata vukajlijaša i ko štiti njihova/naša prava??