Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
fejz i ja smo odnijeli kila i kila robe za ljude kojima je potrebna, šta ste vi danas uradili, pičketine!
(sada možemo da vam seremo ehehe)
Jesi se cuo opet sa valdemarom?
nop
Мерлине у духу српског народа - ош да те спуцам шаком у главу лоло
Да ли неко зна шта се дешава у Босни, пошто новине пишу како им дуне?
HITNO!!
LJUDI, IMA LI NEKO INFORMACIJE O OVOM ČOVEKU, VODI SE KAO NESTAO A POSLEDNJI PUT JE VIĐEN NA POZICIJI MINISTRA ZADUŽENOG ZA VANREDNE SITUACIJE, AKO NEKO IMA INFORMACIJE, NEKA JAVI NA TELEFON
http://eizbori.com/wp-content/uploads/2014/02/velja-velimir-ilic.jpg
Pa, stvarno smo odnijeli dosta(nedvoljno) robe, ja sam napunio dva ogromna cegera, sutra ću odnijeti još, bolje nego da truli po ormanima ista. neam pojma, znam samo da je na jugu sve mirno.
On ministar za vandredne situacije?
Hahahahaha.Ovo je tuzno,najozbiljnije
Da, ali nema sekretaricu ni kancelariju, pa kaze da kao da nije...
http://www.kurir-info.rs/nevidljivi-velja-ilic-ministar-za-vanredne-situacije-spreman-da-podnese-ostavku-clanak-1371169
A da,da ima to onda bi sigurno nesto uradio...
Где сте носили? Ови са сајма кажу да су претрпани, али им фале фрижидери.
Nosi crvenom krstu koji je najblizi tvom mestu.
Na Filološkom, iznenadio sam se koliko je dosta ljudi bilo, kažu da imaju ogromne količine robe, vode i toalet papira. Eto, toliko znam.
Испред Шумица је данас исто било доста људи, била је и нека група студената.
И та "еуфорија" ће трајати док не почне да пичи сунце, сви ће наставити да живе својим животима, а те људе који ће и даље бити сјебани, нико неће више ни погледати а ни поменути. Првенствено мислим на државу.
A kad krene muvanje sa odštetom? Sva sila građevinskog materijala, donacije iz sveta, humanitarne pošiljke...
jebo euforiju, sreću, živi život, dio življenja toga života jeszr pomaganje kolegama zarobljenicima ove planete. ne vidim ja tu nikakva problem, malo više humanosti, eh. država treba da meće imperativ da u što kraćem roku krene sa pomaganjem, materijalno, finansijski. mada, opet, vidićemo šta je voda odnijela tek kada se povuče ista
samo da pitam pošto sam ja iz cg, jel neko sa vuke bio evakuisan '
ovako, sad citam na netu da preti opasnost da se
srusi brana, ako to bude najebali smo svi dole..
Sto se tice elektrane, normalan protok je 500-600l
u sekundi, a sad je 3000l u sekundi, tako da je
rizicno, ne zbog vodostaja Drine vec zbog
vodostaja pritoka Drine.. Bas je kriticno.. Eo sad
kazu Pozerevac isto kritican, voda probija branu,
Кае ми брат за електрану у Малом Зворнику, то ће да подави све доле.