Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. 25.600 po popisu iz 2011, ali neka sela su takodje unistena, nije samo grad.

2. ĐE SU KEROVI BILI KAD SE PRAVIO NASIP U ŠAPCU

3. Јел може неко да ми објасни како са Звездаре да се дође до Макиша ?

4. Samo mi nije jasno odakle tolika voda da je to bilo po ulicama nekoliko metara dubine. Ne mogu to da zamislim...

Riječica koja teće kroz moj grad je jebeni potok koji možeš da pregaziš na svakih 20 metara a prošle noći je imala protok 500 kubnih metara u sekundi i sada računaj da se par stotina takvih potoka ulilo u savu u toku jedne noći pa ponovo zamisli vodu od par metara u gradu.
    Doboj je udaljen blizu 2km od rijeke Bosne a već tri dana u centru grada voda je od 4 do 6 metara i ima oko 15-20 mrtvih.

5. Данас смо били и код Бранковог и код сајма! ЈАМАЈКА ХУМАНИТАРАЦ

6. KEROVI APELUJEM NA VAS POMOZTE KOLKO MOŽETE I IMATE

7. Sa Zvezdare uhvatis nesto do Mostara, pa tu hvatas autobuse ka Adi, tu ti je Makis. 53, 56, 56E, 37, 23...

8. Има сигурно 20 мртвих у Добоју. То су већ јавили. А питање је тек колико ће да их извуку...

9. Јел може неко да ми објасни како са Звездаре да се дође до Макиша ?

Prevozom ili kolima?

Riječica koja teće kroz moj grad je jebeni potok koji možeš da pregaziš na svakih 20 metara a prošle noći je imala protok 500 kubnih metara u sekundi i sada računaj da se par stotina takvih potoka ulilo u savu u toku jedne noći pa ponovo zamisli vodu od par metara u gradu.

Ma verujem... U vrnjačkoj banji, potok koji je nosio one mostove je onako metar širine, maks. Familija mi je tamo i tako to, pa znam. Niko nije verovao da to može da odnese mostove

10. Dve priče iz Jagodine:

1. Lik je došao iz Bga da pokupi tamo pomoć koju su sakupili u jednoj državnoj firmi, gde radi zetov ćale. Radnici ceo dan raspoređivali, cimali se. I došao taj šofer sa kamionom bez cirade i krenuo da kenja kako on zarađuje 120000 i kako ga boli kurac za sve. Priča ljudima koji imaju platu 18 000, i budu srećni kad je dobiu. Upakuju oni to, krene kiša, i krene hrana i ostalo da kisne, i šofer se popne i krene da gazi po onim kutijama i svemu tome onako bezobrazno i opet kaže kako mu se jebe za ciradu. Svukli su ga sa kamiona, i tukli. Završio je u bolnici od batina.

2. Iz nekog okolnog sela, cigosi su seli u čamac i otišli u neku fabriku i krenuli da kradu kablove i šta ti ja znam šta još. Uvatili su ih kad su istovarali "ulov" i odvalili ih od batina neki meštani. Kakva stoka postoji, neverovatno....

11. Jel istina to za batine? U obe price?

12. Druga ne zvuci realno, otkud cigani da znaju da veslaju, vrlo je nategnuta :D Ali prva nije losa prica, sve i da nije skroz tacna.

13. Tako mi je danas zet ispričao. Ako me je lagao, lažem i ja vas. Ali čisto sumnjam da je eto došao i nalupao. Ozbiljan je čovek. On je odande

14. Чији су они црвени комбији са ротацијом што вуку чамце на приколици? Видео сам их данас, иду ка источном делу града, зашто не знам.

15. Crveni, tipa kao mali vatrogasni?

Druga ne zvuci realno, otkud cigani da znaju da veslaju, vrlo je nategnuta :D

Kablovi i bakar ne biraju sredstvo :)

16. ГРОБАРИЗАЦИЈА
    4 mins ·
    Када све ово прође, сваки Србин има дужност да изађе на улице и не уђе назад у кућу док се "HAARP" систем не уклони са наше земље!

Nije dovoljno vode doslo,ja da vam kazem

17. Crveni, tipa kao mali vatrogasni?

Такав неки утисак одају али ми више личе на санитете. И иду у колони, заједно. То је нечија помоћ сигурно, ал не знам ко је, и шта ће ка Вишњици.

18. Nije dovoljno vode doslo,ja da vam kazem

+1000

Rece nego danas da je citao neke teorije da je HAARP smesten u onaj noseci stub novog mosta na adi...

19. Znam da RB Kolubara ima takva vozila, i video sam par komada u gradu juće i danas. Nešto tako između saniteta i vatrogasaca. I tamo je verovatno poplavilo. Veliko selo je celo potopljeno.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.