Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. И још једна ствар која не прелила чашу скоро. Сад ми риба каже, она отишла до мека после волонтирања каже скочила цена чизбургера са 100 на 170 и тако свих мек производа

2. Ozbiljno?! Au koji lešinari. A čak nema ni logike, jer ionako ne bi skočila prodaja njihovih proizvoda.

3. Jericho
    Pa nema sad ni prevoza, iskusno je Jamajka sacekao da prodje vreme pa da bude nemocan da pomogne :D

ma ja to za sutra da znam :D

4. ne bih da zvucim ne znam ni ja kako sad....ali...po ovome sto sam do sad uspeo da vidim deluje mi kao da se namerno dopustaju ovakve katastrofe....da ne vlada slucajno ovakva neorganizovanost....mislim, jel toliko tesko postaviti jebene dzakove uz reku pre nego se izlije, kad vidis da raste nivo vode

zna se da ce posle ovoga da uslede ogromne donacije iz celog sveta...sto veca katastrofa vise ce novca i gradjevinskog materijala da se slije ovde....a ne treba biti naucnik da se zakljuci koliko ce pojedinci da profitiraju od tih silnih donacija.

5. i opet da napomenem, najzalije mi sto se manipulise ljudima koji su ocigledno spremni da nesebicno pomognu

6. Kapiram da će Arkan za ove ratne profitere da bude mala beba.

7. Malo sam bio kod kuće pa sada imam vesti za vas.
    Sreo sam bagere i vatrogasce na vencu. To znači da je bager poskidao smeće sa kolovoza. Posle toga su išli vatrogasci. Verovatno šmrkom peru zemlju.
    Gorostasna reka kamenički potok, je jedna zajebnana, mutna i brza reka. Do jaja. Meni barem. Razjebala je mostove. Na Paragovu sam bio prisutan kada je doktor za mostove reko. Jebo ovo. Stoji most, ali nije za .... pisalo je kurac.
    Tovario sam pesak u đakove. Dobro smišljeno. Pričao sam tamo sa ovima iz zelenila, kaže da su prvo sami tovarili đakove, pa da je onda Vučić poslao email svim javnim preduzećima da se late lopate. A onda su klinci došli. Svi željni vojske. Između 2000 i 4000 hiljade predivne omladine. Imaju i snage i kondicije. Nisu baš srasli sa lopatom i džakom. Neki jesu. Ekstra mi je, što su, kada su potovareni džakovi i sav pesak uzeli i čistili halu i ispred hale, dok nije stigao novi pesak.
    E jedino sam propustio da zajedno sa kumom odem do radnje da nakupujemo hrane za pomoć. Ali to ću ja koji dan kasnije, kad se svi olade. Ili ću sutra.

8. Ta tvoja priča Dragišiću ne pije vodu (pije vodu hehe) jer nisi okačio slike. Vučić đe god se obrete povede i svog fotografa-novinara. Cio dan si fizikalisao i nisi imao vremena za makar jedan selfi?

Ne smijem da pomislim šta bi bilo da se slije to ozgo kod nas u Crnu Goru, ministri nam voze auta od po nekoliko desetina hiljada eura a nemamo snjegočistače i vatrogasnu opremu no nam svake dvije godine izgori po pola države (ova druga polovina ne gori, eto i neke koristi od krša).

9. Ima li neki kontakt da se prijave lađari? Ljudi sa čamcima. Video sam da je milicija dolazila po dobre čamce i po one gumene rafting čamce. Možda im trebamo i mi iz samogradnje.

10. Petar Pan Pezo$
    ne bih da zvucim ne znam ni ja kako sad....ali...po ovome sto sam do sad uspeo da vidim deluje mi kao da se namerno dopustaju ovakve katastrofe....da ne vlada slucajno ovakva neorganizovanost....mislim, jel toliko tesko postaviti jebene dzakove uz reku pre nego se izlije, kad vidis da raste nivo vode

zna se da ce posle ovoga da uslede ogromne donacije iz celog sveta...sto veca katastrofa vise ce novca i gradjevinskog materijala da se slije ovde....a ne treba biti naucnik da se zakljuci koliko ce pojedinci da profitiraju od tih silnih donacija.

Na žalost Pezose, najebali smo. Ko Krajina '95. Ovo nije sneg iz Feketića. Vesti na TV su malo drž nedaj, ali ako hoćeš realnost, probaj da otputuješ do bajine bašte. Većina puteva korz zemlju je skroz blokirana ili je koriste samo službena lica.

11. Jezušmarije, kakav je ovo dažd bio!

12. http://info.poplave.rs/spisak-evakuisanih/
    nema vamo lavande, bar ne sa njenim brojem telefona, a i ova sto se zove ko ona ima cetvoro dece

13. Nije potpun spisak. Fale i neki ljudi što ih ja znam, a izvukli su se 100%.

14. ono jes, nema ni moje sestre, ona sama bez evakuacija otisla iz barica a verujem da se nije nigde prijavljivala da je bezbedna

15. poučno štivo objavljeno: 27.10.2012.

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Bez-novca-za-odbranu-od-poplava-i-susa.lt.html

Kao i obično, sve naše nesreće su posledica patološki izvrnutih prioriteta.

Nakon ekipe koja nas je uvalila u dugove za svoje idiotluke, doveli su ekipu koja iste (i nove) treba da vraća po sistemu "neće grom u koprive".

Kad se voda povuče i mrtvi sahrane, treba svi dobro da razmisle šta dalje.
    Klima odlazi u qr svuda po svetu, ovo će se ponoviti. Sigurno.

Lepo je bilo igrati se individualizma (princip: gledaj samo sebe i svoju porodicu). Dok je žurka trajala. Kataklizma je objasnila kako i zašto u tom sistemu svi gube na duže staze.

Para za novo zaduživanje nema, ako nam nešto i daju biće upakovano s ko zna kakvim uslovima. Još par ovakvih poplava bi nas zatuklo, ne daj Bože epidemije s razjebanim zdravstvom.

Imam "sinking filing" da nas čeka poduži period diktature, svakom po porcija pasulja dnevno i crevo u dupe da skuplja biogas.

Uz odgovarajuću demotivaciju za suprotna stanovišta.

16. Lepo je bilo igrati se individualizma (princip: gledaj samo sebe i svoju porodicu). Dok je žurka trajala. Kataklizma je objasnila kako i zašto u tom sistemu svi gube na duže staze.

Vrhunski objašnjeno

17. Hteo je da kaže da su Vučić i ekipa jedno govno, što nije daleko od istine.
    Big sajvor zna sve, od borbe sa poplavama do spsavanja ekonomije, iako u životu nije radio ništa osim što je išao od mitinga do mitinga.

MORON

18. Е то јесте, гледам ону седницу владе, препитује их све као да је попасао сву памет овога света. Баш ми иде на курац тај човек.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.