Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kako se Dankan preziva?
Ferguson
(Morao sam, nemojte što zameriti)
лоло
хахахахха реално не може а да се не искористи ово хаха
Petre kod nas su prošli put dali ne znam ni ja koji broj mašina, i nije svakome posebno nego jedna mašina na nekoliko kuća, 2-3 dana kod tebe pa onda vratiš i mašina ide sledećem, tako bilo kod nas, ne mogu sad da se sjetim koliko je kod druga za jedan dan izvukla kanti vode, al čini mi se da je 4-5 kanti, tako neka cifra, da je ostala još jedan dan kod njega sve bi bilo super, to je drugova priča koji je koristio tu mašinu.
Dobra fora :)
aj sad stvarno, ko zna?
Cara, najverovatnije
http://www.youtube.com/watch?v=HixsjV0N-kg
Cara zna sigurno, ali pitanje je da li je ovo zaista Cara, previse je mek i uravnotezen, jedino ako je Cara na lekovima. Mada nije nemoguce i da je Dankan licno zaposeo njegov nalog.
Ovo je trenutno najažurniji spisak, ali bez prezimena teško da možemo da ga pronađemo
http://info.poplave.rs/spisak-evakuisanih/
Ahahhaha, da bar jeste. Bilo bi svima lepše
Evo vam ga Bojan Ikstrim, pitali ste za njega.
Gde je, u Pazovi?
U Borovniku.
Pa daj Nati ili meni ime i prezime u PVT da tražimo čoveka, đe čoe'k, nema čoe'ka!
Jebo me ker kad vam i kažem, drkate se ovde đe živi na 7 strana sad serete. Ma našem narodu samo motka.
Ne, nego debil Snajper 87 puta tvrdi da je iz Pazove, pokusavam slepcu da dokazem da je slepac.
A to u slucaju da je Bojan extream (?) promenjeni nick bojanbojanbojan-a.
Zaboravio sam prezime, imam negde u PVT al ima oko 100+ strana pvt. Javio zna, moguđe celt, džimi, lemaja čini mi se.
za javia mogu da potpišem
e jebiga, javio dođe jednom u dve nedelje, celt samo šukne komentar i zbriše, lemaju nisam video od jučerašnjih zajebancija na temi, a Džimija sam video samo danas na temi za radne akcije :)