Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Kako se Dankan preziva?

2. Ferguson

(Morao sam, nemojte što zameriti)

3. хахахахха реално не може а да се не искористи ово хаха

4. Petre kod nas su prošli put dali ne znam ni ja koji broj mašina, i nije svakome posebno nego jedna mašina na nekoliko kuća, 2-3 dana kod tebe pa onda vratiš i mašina ide sledećem, tako bilo kod nas, ne mogu sad da se sjetim koliko je kod druga za jedan dan izvukla kanti vode, al čini mi se da je 4-5 kanti, tako neka cifra, da je ostala još jedan dan kod njega sve bi bilo super, to je drugova priča koji je koristio tu mašinu.

5. Dobra fora :)
    aj sad stvarno, ko zna?

6. Cara, najverovatnije

7. Cara zna sigurno, ali pitanje je da li je ovo zaista Cara, previse je mek i uravnotezen, jedino ako je Cara na lekovima. Mada nije nemoguce i da je Dankan licno zaposeo njegov nalog.

8. Ovo je trenutno najažurniji spisak, ali bez prezimena teško da možemo da ga pronađemo

http://info.poplave.rs/spisak-evakuisanih/

9. Mada nije nemoguce i da je Dankan licno zaposeo njegov nalog.

Ahahhaha, da bar jeste. Bilo bi svima lepše

10. Evo vam ga Bojan Ikstrim, pitali ste za njega.

11. Ahahhaha, da bar jeste. Bilo bi svima lepše

Pa daj Nati ili meni ime i prezime u PVT da tražimo čoveka, đe čoe'k, nema čoe'ka!

12. Jebo me ker kad vam i kažem, drkate se ovde đe živi na 7 strana sad serete. Ma našem narodu samo motka.

13. Ne, nego debil Snajper 87 puta tvrdi da je iz Pazove, pokusavam slepcu da dokazem da je slepac.

14. A to u slucaju da je Bojan extream (?) promenjeni nick bojanbojanbojan-a.

15. Zaboravio sam prezime, imam negde u PVT al ima oko 100+ strana pvt. Javio zna, moguđe celt, džimi, lemaja čini mi se.

za javia mogu da potpišem

16. e jebiga, javio dođe jednom u dve nedelje, celt samo šukne komentar i zbriše, lemaju nisam video od jučerašnjih zajebancija na temi, a Džimija sam video samo danas na temi za radne akcije :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.