Vukajlija freestyle: oficijalna tema za diskusije.

1. јебено-збуњујући

То се пише без цртице, тако да су то две речи.... а за прво не бих умео д ти кажем...
    Знам да нисам Циклон, ал рек'о да пробам да помогнем...

2. to prvo ti je jedna riječ, a to drugo su dvije
    problem riješen
    (:

edit: da se ne zbuniš, dakle "klerofašista" i "jebeno zbunjujući"

3. Da čestitam nesssu, skrco me pošteno. Jbg, kad sam strajista lololo

4. TheWaveRider наставља такмичење уместо мене, договор између Циклона и нас двојице.

5. bolan, dvije su riječi, nema dalje priče.
    to kao kad bih ja pitala je l' može "glup k'o tokmak" da se napiše kao jedna riječ "glup-ko-tokmak", sa sve crticama. njet :)

6. слажем се са видром
    у свему
    заувек

7. A što si zapeo da bude sa crticom, ne razumem? Slušaj Vidru, daleko ćeš dogurati :))

8. Ипак је ово вукајлија можда би ви лингвисти толерисали коригована граматичка правила за потребе такмичења...

A-a, ovde ti se na gramatiku i pravopis gleda strožije nego na prijemnom za osmake :)

9. čovječe, niko ti zbog jedne riječi neće praviti problem, bilo je koliko hoćeš definicija sa više od 10 riječi, nisu ljudi tolike cjepidlake.
    al' nepismenost se mnogo manje toleriše :)

Rosoneri
    слажем се са видром
    у свему
    заувек

aww.

10. forget-me-not
    A što si zapeo da bude sa crticom, ne razumem? Slušaj Vidru, daleko ćeš dogurati :))

forget-me-not

:)

11. Haha, Kaunte, moj nadimak mora tako da se napiše :)) Dobra moć zapažanja, mora se priznati :)

12. meni se sviđa srpska verzija tvog nika - "nezaboravka"
    :D

13. Postoje razne verzije, dobra je i ta :)) Može kako god hoćeš :)

14. da se to prevesti i kao zlopamtilo :)

15. Честитао би Леприју на фер борби!

16. Al' me sad nagrdi, Bruse :))

17. to ja samo koga volim, ove ostale uopšte ne pominjem :)

18. фала серџо

цркните сви, срање су вам дефке, јебаће вас декиаод!

19. neš ni ti skloniti dupe :)

20. E, ako je tako, onda može! :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.