Niški lobi

1. Ја бар студирам у иностранству. :)

2. Peki kako stvari stoje, dok završiš fax imaćeš (j)evropsku diplomu :D

3. Ма пребацићу се ја, ако не већ на пролеће. :)

Како ти стојиш са избором? Шта ћеш, где ћеш? :)

4. Peki ode u Mitrovicu, ali nece to biti inostranstvo zivi bili pa videli. To parce cuvaju za nagodbu, kada za to dodje vreme.

5. joj ne znam peki, il' sociologiju il' antropologiju, u beogradu Bože zdravlje.
    'Tela sam da upišem to isto u Švajcarskoj, u Cirihu, al' muljo, sva predavanja su na nemačkom (ako odem tamo sad jedina opcija mi je politikologija jer su tu i na engleskom predavanja).

6. Ех, идеш у БГ ,а гледај какав ти је леп град Ниш на само 40ак километара. :)

Шта ћеш да спремаш за пријемни, вероватно тест опште информисаности и још нешто?

7. pa nema antropologija u Nišu, mada polagaću tu ovu.. sociologiju :)

pa za ant ide - toi i antropologija (iz knjige Žan Poarije - Istorija Etnologije);
    za socio - toi i ova knjiga što se koristi k'o udžbenik.

No nešto sam načula da će obe da se promene, januara valjda.

8. Добро је то што си сузила избор, код нас је била таква ситуација да је ретко ко имао идеју шта ће, само пар њих...

9. Ај, малке сад да поскакујете :))

http://www.youtube.com/watch?v=igqQgEdOl8M

10. ma ćuti tako je i kod mene.. mada, manje više će ili ekonomiju ili prava ili ili pojma nemaju :D

11. Ма каква права и економија, то сам једино био сигуран да нећу. :)

12. ee daa.. kada je beše ekv tribjut? na pravnom valjda..

13. I ja sam, kao i Predražinjo bio u vojsci u Nišu. Doduše, samo 3 meseca - do prekomande, ali bio sam.

14. Тина, сад шестог, тад је годишњица смрти Милану.

15. uu super, tu sam ;)))

16. p.s. karta koliko je?

17. Сумњам да ће бити пуно, рекао би негде 200,300 максимум. Боли вас дупе, ишао би и ја, али ћу бити доле. :(

18. Нашао сам на нету, 200 је карта.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.