Tema za navijačka prepucavanja

1. Управо пишем једну дефку која треба да нам буде подстицај за делање. Подржите ме братјо!

2. Е што каже Ђони ајд касније кад сви будемо ту, ја написах ово срање па одо, долазим касније. ЗА ОДБРАНУ ЧЕСТИ СПРЕМНИ!

Едит

ео http://vukajlija.com/dignuti-glas/691939

3. Nema mesta deljenju!!!

4. Јао сад кад се упецају ови смарачи што нас хејтују и крену да ме спемују, ако дефка преживи и пар минута наравно..

5. Ma kad dodje bac, riha i njima slicni ima da uniste defku.

6. Нема везе, спрдња. Е одо, после ћемо војевати!

7. За дом спремни

8. Poslao sam pvt celtu u kojem mu porucujem da vrati temu.

9. Као терористи, дајемо му рок до сјутри дан у подне, уколико наши захтеви не буду испуњени на сцену ступају Анонимуси (са којима сам иначе добар овако приватно) обарају сајт и затим долази Џо багериста и све претвара у прах и пепео.

10. Ako nam ne ispune zahteve sutra krece spermovanje po sajtu.

11. PRAVDA ZA BRATOUBILAČKI RAT!!!

ako se ne koljemo sa grobarima
    čemu i mi i oni

Srbija je večna dok su joj deca podeljena na cigane i grobare!!!

12. Braćo Vukajlijaška podržavam vas u protestu protiv moderacije! VRATITI TEMU U AKTIVNE!

13. Ko nam temu u aktivne vrati
    naka mu se avatar pozlati

Ko ne vrati u aktivne temu
    svršavali svi redom po njemu

14. Poslo sam i kaizenu pvt.

15. Vazno je da je tema koja je ptica najbolja za sutiranje u aktivnim!!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.