Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
реме како је некад све било добро а коко је сад срање ти и смарее аееееееееееееее носталгиојо плаче ми се од туге
Ajde reme daj nam neki smesan post da se smejemo tvome umecu.
Ало интернет хулигани, смрадови једни, куго људска, досадо над досадама! СМАРАТЕ, СВАТИТЕ ДА СМАРАТЕ ЈЕР ВАМ ЈАСНО БРЕ ЈЕР ВАМ ЈАСНО АЛО!
Уместо тога боље да пишете ствари попут
- синоћ попио 72 лименке пива, 3 галона вина и 14 барела ракије, све сам то залио са фрутелом и сурутком, затим сам појео 2 киле кикиријика, 2 гироса и 4 шаргарепе. Сад ми није добро. Стварно сам свиња хехе Шта да радим? Искрени моји интернет пријатељи помозите :((( xD :** lol
- У стварном животу сам невиђени лузер, никад нисам имао рибу и жељан сам интернет пажње. Сада хајде да заједно замишљамо да ми долази риба. Шта да јој спремим за вечерицу? Како да је изненадим? Имам буџет од 2 милиона динара.
- Ово је моја заноктица (показује слику своје заноктице) да видим твоју? Како бришеш буљу? Ја рукама. Од напред.
- Гајим орхидеје. Шта је Ваш хоби? С поштовањем, Миленко, Азања крај Младеновца.
реме и смаре једном браћа http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201105/103293/smare-objasnjavaj-car.jpg
Jebo te roze zec na carapama ahahahahaha
Ko je Iv ana? Čisto da znam ko je tolika pička koja pokušava da proziva sa duplaka
Ajde pokazi nam neku staru prozivku. Ove su sad glupe daj neku dobru.
хахаха који трансфер од изјаве
Ti stvarno veruješ da je to neko izjavio? Ne sećam se ko je to karikirao neke moje komentare, al' kao da je bitno, nasmejao me je.
Rasni, ne smem da te prozivam.
Nije nego ne znas.
PSETO88 JEBE CELTA U ZDRAV MOZAK
http://www.dodaj.rs/f/3f/ux/2uKXMoLh/snuup.png
Ako nas bude dosta mozda i preoptetimo sajt.
Takodje, mozemo blokirati teme na forumu tako sto cemo istovremeno postovati-tako se tema blokira dok onaj koji je postovao ne obrise post.
Svakako ali nema nas puno samo 3.
Spemom za spem. :)
Pa dobro, tri teme minimum. Za početak.
Ja imam i duple. Mozda da pocnemo?
http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=1501#post_2671624
Ovako nesto na svaku temu? Da ismevamo ovako svaku pojedinacno ili grupno?
Псето из реди фор спем.
KRECEMOOOOO