Tema za navijačka prepucavanja

1. I isto tako ne treba preuveličavati značaj Aba lige u uspesima naših timova.

Zvezda je dobra jer se krljaju naše pare u nju besomučno, da bi vi marva ovde i po ostalim sajtovima mogli da serete o jebenim Dženkinsima, Radenovićima i ostalim loptašima. Ok, pomognu jači mečevi ali ne preuveličavajmo to, skrljane pare, potpisuju se crnci na više godina i to je prilično najbitnije, a ne sad mečevi sa Krkom.

Potpuno je isti slučaj i sa Radničkim, koji će uostalom da crkne već sledeće godine, ove već umire, neće ga spasiti mečevi sa Budućnošču, nema više para da se roka u taj bunar i to je to.

2. Jak tim je jak tim, kako Makabiju ne smeta da igra ligu na nivou prve srpske. Ne mudrujte previše. :)

3. Океј, било је успеха, погрешио сам.

се десило у сезони када ми објашњаваш како је ФМП победио пПартизан јер су играли са 3 центра?

Је л' ти оћеш да кажеш да ФМП има било какве шансе у утакмици са Партизаном у иоле нормалним условима? Човече, ухватио си се за ту утакмицу, а сви знамо каква је ситуација била, више од пола тима није играло и то она половина која је у ствари 90% снаге тима. Докле више, стварно је бесмислено тврдити да прва три-четири тима не би обрисали паркет са остатком лиге.

Ја се слажем да нам је АБА лига сада потребна тј неопходна али такође тврдим да би, да нисмо улазили у АБА, наша лига сада била ако ништа друго бар приближна квалитету АБА лиге.

Е јебига сад, пре пар постова си написао да би радије да играју са Црнокосом и Слогом, него са Солноком и Широким и све време се и натежемо око тога има ли разлике у јачини тимова...

4. Зато сам му и рекао да гугла Винстон ЈУБА лигу, било је доста добрих тимова.

Плус, млади играчи(наши, јебо остале) из мањих тимова би имали шансу да се одмере са Рашком, Богданом па и Мариновићем нпр(3 рандом играча) па би се видело ко је материјал а ко не.

5. Ali Stevane, ne da je bilo uspeha, nego je bilo prilično većih uspeha nego kroz Aba ligu.

6. Jebem vas retardirane ugrozavate internet huligane. OVO NIJE TEMA ZA OZBILJE RASPRAVE!!!

7. Kad ja dolazim da se zajebavam na KK-FK teme onda vicete idi na svoju temu. A sad vi serete po temi. Ovo je spem!!!

8. Је л' ти оћеш да кажеш да ФМП има било какве шансе у утакмици са Партизаном у иоле нормалним условима? Човече, ухватио си се за ту утакмицу, а сви знамо каква је ситуација била, више од пола тима није играло и то она половина која је у ствари 90% снаге тима. Докле више, стварно је бесмислено тврдити да прва три-четири тима не би обрисали паркет са остатком лиге.

Не, хоћу да кажем да би Партизан ове сезоне у било којој лиги имао више пораза него иначе и да за њиховиш 6-7 праза ове сезоне није заслужан квалитет АБА лиге.

Е јебига сад, пре пар постова си написао да би радије да играју са Црнокосом и Слогом, него са Солноком и Широким и све време се и натежемо око тога има ли разлике у јачини тимова...

ЈА не знам дал да нацртам...АБА је неопходна јер је једини начин за излазак у европу. Ја бих пре гледао како се мачујемо са нашим тимовима али не по цену да не играмо европу. Капираш сада?

9. Ovo je tema za zajebanciju
    A ne za ozbiljne stvari
    Svi vi sto raspravljate
    Sedite mi na kari !!!

10. Ali Stevane, ne da je bilo uspeha, nego je bilo prilično većih uspeha nego kroz Aba ligu.

Па то је јер је наша лига имала проходност у европу, колико год тимова шаљемо-сви су наши. Па шта ураде јебига.

Он се качи да смо сада послали 3 тима у европу и то нас укењало ове сезоне а раније смо сваке слали по 4 у разна такмичења.

11. Tebi pseto u usta sam meto
    I gvozdenu po potrebi
    Svrsavo sam po utrobi
    Ovoj picajzli sto Stevanom se zove
    Kvario sam kitom snove.
    Gazimudo mi ga pusio ludo.

Ko god bude srao po ovoj temi
    Neka za huligane dupe spremi.

12. Gvozden Isus

Jak tim je jak tim, kako Makabiju ne smeta da igra ligu na nivou prve srpske. Ne mudrujte previše. :)

Да, али Макаби купује скупље Амере и Европљане, доказане играче са искуством играња у јаким такмичењима. Замисли Богдановића, Мицића или Митровића који после утакмице са ОКК Београдом заигра у Евролиги.

Не, хоћу да кажем да би Партизан ове сезоне у било којој лиги имао више пораза него иначе и да за њиховиш 6-7 праза ове сезоне није заслужан квалитет АБА лиге.

У домаћој би има један или два, Звезда би имала нула.

Ја бих пре гледао како се мачујемо са нашим тимовима али не по цену да не играмо европу. Капираш сада?

Ја не бих и да можемо у Европу, јер мислим да немамо довољно квалитетних играча, нити пара да их доведемо.

13. Ош ти шутнем шамар?
    Ил да ти ставим самар
    извадим паламар
    у буљи направим дар-мар?

Стихоклепац левел расни.

14. Stevane naturim te na kurac.

15. Плус, млади играчи(наши, јебо остале) из мањих тимова би имали шансу да се одмере са Рашком, Богданом па и Мариновићем нпр(3 рандом играча) па би се видело ко је материјал а ко не.

Имају и сад, у суперлиги. А и свако ко покаже да одскаче квалитетом, да је изнад квалитета тих мањих тимова, завршиће у Партизану/Звезди/Радничком/Меги.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.