Tema za navijačka prepucavanja

1. http://vukajlija.com/forum/teme/53665-tema-za-navijacka-prepucavanja?strana=131#post_2707024

gnjido čergaška, prvo se raspitaj šta vaše legende (ali one prave) imaju o voji pančevcu da kažu

2. DZABA VAM PARE SVE VI STE SAMO MALI FMP
    NEKO SKIM PLANIRATE DA SE FUZIONIŠETE KAD VAM UGASIMO I FK

3. АЛА ЈЕБЕ ОВАЈ ЕМЕМПЕЕЕЕ
    АЛА ЈЕБЕ ОВАЈ ЕФЕМПЕЕЕЕ
    АЛА ЈЕБЕ АЛА ЈЕБЕ ОВАЈ ЕФЕМПЕЕЕЕЕ

4. to je kao kad bi ismevao šizenje na vukajliji
    ovo su, recimo, napravili glupi fudbaleri
    http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2014/02/1939545_675333932527506_674051476_n.jpg
    čak su i oni ukapirali fazon, al grobarima očito ne ide

5. У чему је фора, ваша свлачионица стварно чека титулу.

6. zašto ste toliko nervozni? ne dešava se ništa čudno, stvar se samo vraća u normalu.
    čemu panika, vi ste bar navikli da stoički trpite i gledate kako postajemo prvaci Evrope i sveta, a sad je kao čudno što ćemo biti prvaci države!

titula se samo vraća kući. prosta stvar!

7. diskretni je imbecil u punom smislu riječi.

8. Ko te pustio s pašnjaka?

9. rihice, pusti me da pričam sa ljudima.
    idi briljiraj na nekom drugom mestu, molim te!

10. Nisam znao da i muslimani navijaju za partizan

11. zašto ste toliko nervozni? ne dešava se ništa čudno, stvar se samo vraća u normalu.
    čemu panika, vi ste bar navikli da stoički trpite i gledate kako postajemo prvaci Evrope i sveta, a sad je kao čudno što ćemo biti prvaci države!

titula se samo vraća kući. prosta stvar!

grešiš. jedino na šta sam ja navikao je da partizan apsolutno dominira. pazi, ne znam koje si ti godište, ali odako ja pratim sport, ugasili smo kk zvezda, možda 3-4 sezone pamtim da nismo uzeli titulu u fudbalu, za vaterpolo da ne pričam, rukomet/odbojka smo neki egal.

ja sam svestan da priče tvog dede o zvezdinim slavnim danima bude u tebi neki nemir, ali, shvati - te priče i crnobeli snimci sa jutjuba su sve što ćeš ikad da imaš.

12. ugasili smo kk zvezda

kakav lol jebote.

13. ajmo ovako
    da li postoje ikakve, ali ikakve, šanse da tvoj tim postane prvak sveta?

dobro, to smo apsolvirali

e vidi
    ZVEZDA JE TO BILA
    ti znaš, ja znam, svi znamo

kapiram ja da je to neiscrpan izvor kompleksa, ali jebiga...

to ti je kao lik, koji ti je komšija, koji je jebo neku prepičku. davno, al jebo. ima i slike, jebiga.
    a ti znaš, skroz jebeno znaš, da nikad, ali nikad, ne možeš ni za sisu da je uvatiš...

14. koje priče oni sebi smišljaju da bi se tešili LOLATA!

15. ne, ne, zajebo si se
    vi smišljate, vi sanjate, vi drkate
    MI JEBALI

16. jebali ste samo sestre svoje, to je kod ciganije ko dobar dan

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.