Tema za navijačka prepucavanja

1. Хајрудине Деликвенту, ово је тема за навијачка препуцавања а не вређање других аутора. Залутао си. Престаниш да мрачиш људе по сајту, иди прави дупле налоге, квази тролуј и моли да ти одаберу неку дефиницију. Мада, разумем твоју фрустрацију кад видим ово

najbliže što jedan prosječan vukajlijaš može doći do seksa je ova tema.
    meni nije jasno zašto ih nema više.

удри се у главу

2. као што видите из прмјера овог скузера, дауновци су најопаснији када уђу у пубертет.
    него, дискретни је ли ти дјецу зајебавају да су копилад :(

3. rihice, usvojio si od tate motiv "kopile" kao dobar osnov za podjebavanje? vidiš kako umeš da naučiš kad se potrudiš.
    bavo mali osunećeni, bavo!

4. Ovo je jedna od najzanimljivijih tema koje pratim bez aktivnog učešća, ali Rihini postovi su jadni čak i za Internet komunikaciju.

5. нико не пита чиме су рихини акти испровоцирани. ко вам јебе матер.
    у кући гајиш копилад. жена ти се јебе са стране зато што си имотентан.
    комплексашу матори, са дјецом се свађаш. запитај се?

6. skini mi se više sa kurca dosadni histerični majmunčiću.
    koji je tebi nakazo?

7. скинем ти жену с курца, малоумна искомплексирана наказо.

8. zašto me pratiš i histerično vređaš? znaš li bar ti odgovor?

9. знам. смртно си ми увриједио породицу и етничку припадност исте, ономад кад су ти копилад дијелила плусеве. нисам ти заборавио. имаш обећање да ћу те прогањати док не упутиш јавно извињење.

10. Idealan trenutak da stanete sa ovim. Jednostavno se vise ne obracajte jedan drugom i to je to.

11. имаш обећање да ћу те прогањати док не упутиш јавно извињење.

12. koji si ti bre kurac da pretiš? kakvim kurčevim proganjanjem? ti nešto zahtevaš?
    koji si ti kurac morončino i šta hoćeš od mene bolesniče?

13. Ma jok Riho. Koji ce ti to kurac?
    Ocigledno je da ste se potkacili posteno, ali i rekli sve sto ste mogli gadno jedan drugom. Cak i preterali.
    Jednostavno ne komunicirajte vise i to je to.

14. džoni, svega mi, ne kapiram šta je ovom čoveku, i šta hoće od mene

probo sam i sa tim da mu ne odgovaram i da ga jednostavno stavim na ignore
    http://vukajlija.com/forum/teme/53665-tema-za-navijacka-prepucavanja?strana=132#post_2708102
    al ko proliv je, samo čeka da objavim post da krene sa sranjima o ženi i deci

15. Ok, ali kazem vam idealan momenat da prestanete, bez obzira ko je kriv i ko je kome sta rekao. Ako stanete, bice vam bolje svakako, a toliko mesta na sajtu i ljudi da ne morate ni da se ocesete vise.

16. Dobro, evo dopustite obojica da moj post bude poslednji i iskulirajte. To je sve sto treba. Ne kontaktirate i bole vas kurac jedno za drugo. Ako vreme ispegla kul, ako ne ko ga jebe.

17. odo na fk crvena zvezda

18. Riho nemoj da seres i da vredjas coveka. Tebe na ovoj temi niko ne primecuje pa si odlucio da psovanjem zene nekog iznerviras.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.