Tema za navijačka prepucavanja

1. Jebali smo vas i na florbolu. Ahahhahahah Indija Pakistan.

2. Argumenti su mu tabela napravljena u excelu. HAHAHAHAHA KOJA SI TI MONGOLIJA SINE!

3. АХАХАХАХА! Боктемазо, одавно нисам видео нешто смешније. Ово гарантовано преносе директно на јуроспорту.

4. AHAHAHAHAHAHAHAHA PLAČEM JEBOTE!

5. Hahahahahahahahaha koji retardiran sport hahahahahahahah ja neveruem!

6. Najjace su ove moto kacige sto nose golmani lololo

7. Ово гарантовано преносе директно на јуроспорту.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/t1/38580_141071629258923_8287575_n.jpg?lvh=1

8. to se pre zvalo hokej na travi ili na parketu.

9. napredovali su.kada sam bio klinac,idem na trening.imali u velikoj sali spensa.propustim trening u cetvrtak.dodjem u subotu na trening,al nisam znao da nam je trening odlozen.umesto naseg treninga pocinje priprema, za mene tada, novi sport.ogradili rukometni teren klupama i poceli da ganjaju palicama loptice.to je bilo neko prvenstvo u tome.neko zajebanije cim su uzeli veliku salu.publike je bilo, pored mene, jos par pacijenata koji nisu znali da nemamo trening i jos nekih 20ak ljudi.to je ustvari bilo prvenstvo hokeja na travi,al nisu imali uslove da igraju napolju,pa su ga prebacili unutra da igraju na parketu.postoji hokej na travi kao sport,al na parketu bas i ne postoji,tako da kapiram da je taj kurac nastao iz toga da nije bilo uslova da se igra na travi,pa prebacili u salu.

10. http://www.southernvipers.com/wfc2008/P1070256.jpg
    Znam da ne bi trebalo da bude ali meni je smesno.

11. TAKOEBRE lolololololololo
    hahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahah

Rasni zaključo internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. LIMARI VOLE DA GA LIZU

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.