Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. NOVO OBAVEŠTENJE
    Lokacija okupljanja je promenjena iz ulaza broj 3 u ulaz broj 2!
    Dakle okupljanje će biti ispred ulaza broj 2!!!!

2. ја бојкотујем! инсистирам да се нађемо код улаза број 3

3. ја бојкотујем! инсистирам да се нађемо код улаза број 3

Pošteno. Važi onda. Radoje, MENJAJ!

4. Кад се здоговорите и у наслов да вам се стави

5. Stavljaj Smare, 16.08. 21,00, ulaz 2, pa ko doš'o dobrodoš'o.

6. da nije kasno 21:00, uzimajući u obzir godište prosječnog Vukajlijaša?
    EDIT: što ne napravite matine popodne?

7. što ne napravite matine popodne?

Pa mi prvo idemo na Adu da se brčkamo, pa posle na pivo. Ništa ne razumeš. Ali to za Adu je tajna.

8. sledeći petak, za sedam dana... može svašta bit, ako budem u BG dolazim

9. Onda se vidimo sigurno!

10. ponesi kameru da nas printskrinuješ lololo

11. Радоје не трансфериши..

Ја бих требао да дођем на Рок Булевар, а ако могу остаћу и до "Кербера" на окупљање..

12. Je l' sam vam rekao da ne pišete na temi gde se okupljamo, ima da dođe neki Vukajlijaš koji je poludeo od oskudice pičetine(čitaj Fender) i da nas pobije sve, Birfest masakr ol over agen.

Elem, to na stranu, meni ovo prvi put da dolazim na Birfest i ima da se izgubim, sreća što će Lepri biti sa vama kad vas budem tražio. I to dvostruka, ne mož' da ga promašiš i ima gravitaciono polje čovek koje deluje na moju malu masu.

13. A možda mi dođe i lepša polovina pa se izgubimo zajedno, ali javiće se ona već.

14. najveća greška će ti biti ako povedeš tamaru na okupljanje lo

15. Mislio sam ovom Kuzmanu nije problem da se šupka ljudima, pa cenim da mu ne bi bio problem ni da pošalje 40 pvtova. Koz dec vat šupkanje iz ol abaut.

16. kome sam se ja to ikada šupkao?

17. Verovatno i ja banjavam.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.