Kakvu sam glupost napravio. Izbacio sam Matu i Ivanovića i Džeku jer sam zbog LŠ fantazija mislio da može da se mijenja dan poslije. Sad se sjetih da ne može, au jebote, a Čelzi igra dva kola. AUZKURAC!
Могу да упадну, ако неко не одигра ни минут. Рецимо, ако Снодграс не буде улазио, упада прва замена, значи добио бих Колбекове бодове. Зајебано је кад нека твоја замена освоји доста бодова и не уђе у игру зато што што је неког првотимца тренер убацио да игра само пар минута. Зна да се деси и јако је фрустрирајуће :D
E jebem ti budalu, zaboravio Lamparda da ubacim i još mi taj srednjak koga sam trebao da izbacim nije ni igra, jebem ti budalu.. Ali opet solidnih 22 poena za sad.
Kako očajna igra Arsenala, mislim da će mi uskoro Santi na klupu, dovoljno je skup za to.
O jebote, koliko sam glup, ne mogu da vjerujem.
Benteke i Lambert nastavili gdje su stali prošle sezone :D
Kakvu sam glupost napravio. Izbacio sam Matu i Ivanovića i Džeku jer sam zbog LŠ fantazija mislio da može da se mijenja dan poslije. Sad se sjetih da ne može, au jebote, a Čelzi igra dva kola. AUZKURAC!
A da vas pitam ,posto nisam upucen..
Jel zamene mogu da dobiju bodove ili moraju da budu u 11?
Moraju da budu u 11. Jedino ako neko iz startne postave ne igra ni minuta, tada se ubacuje zamena umesto njega.
Могу да упадну, ако неко не одигра ни минут. Рецимо, ако Снодграс не буде улазио, упада прва замена, значи добио бих Колбекове бодове. Зајебано је кад нека твоја замена освоји доста бодова и не уђе у игру зато што што је неког првотимца тренер убацио да игра само пар минута. Зна да се деси и јако је фрустрирајуће :D
Ау Дубе, мађијо, добро си се зајебо.
Ево мојих проклетника
http://www.dodaj.rs/f/0/141/3RtO8lOz/dadadadad.png
E jebem ti budalu, zaboravio Lamparda da ubacim i još mi taj srednjak koga sam trebao da izbacim nije ni igra, jebem ti budalu.. Ali opet solidnih 22 poena za sad.
Hvala na odgovorima.. A koliki je neki prosek po kolu poena?
Koliko se sećam, zavisi od kola do kola. Nema odredjen broj.
Koji fejl sam napravio sa Podolskim, još ga stavio i kao kapitena. Tuga.
Evo mojih paćenika.
http://www.dodaj.rs/f/1/hd/2VCmYVPY/fantazi.jpg
Gazi, ako je iznad 50, dobro je kolo. Ako je preko 65, jebeš.
Dube, boli te pajko bar imaš verovatno najjaču klupu u celom fantaziju lolo
Jes, al niko neće da uđe u igru. Ovi ostali panjevi zaigrali. i Vidra ušla.
Sad Vidra protiv Lamberta, da da bar jedan gol.
Turio ga Nolan!
Imam 3 igraca arsenala i ukupno su mi doneli 1 bod. Bravo za mene jebo me venger.
Ako mi kapiten ne igra, jel to znači da se njegovoj zameni dupliraju bodovi ?
Lambert iz penala u 90. lol.
Riki Lambert jebe i ovu sezonu.
Glupi Kazorla, je l' uspeo karton da dobije, majku mu ganfersku. Pa ima da ga transferujem čim bude moglo.
Kako očajna igra Arsenala, mislim da će mi uskoro Santi na klupu, dovoljno je skup za to.
O jebote, koliko sam glup, ne mogu da vjerujem.
Benteke i Lambert nastavili gdje su stali prošle sezone :D
volfvinkel, lambert, nolan opaaaaaaaaaaaa