Posto celzi ne igra ovo kolo, predpostavljam da treba da izbacim sve celzijeve igrace koje imam iz prvih 11?
Đe ste fuzbaleri menadžeri!? Kako Bilijevi Kenjatori jebu, a? :)
Posto celzi ne igra ovo kolo, predpostavljam da treba da izbacim sve celzijeve igrace koje imam iz prvih 11?
Pa bilo bi dobro, jer ti sigurno neće doneti poene u GW3...
Laki, stavi u prvi post ekipe za koje se zna čiji su.
Inače, nije loše ovo kolo.
http://www.dodaj.rs/f/7/Mh/2ofPOCQo/fantazi.jpg
Gazi, i ako ih ne promijeniš, biće promijenjeni automatski kad završi kolo. Kod mene su sva trojica na klupi, a Matu ću svakako da prodam ako ga ne ubaci u naredna 2 kola. Glupi retard, kad će da ga ubaci, ako ne protiv Junajteda!? Jebali ga i Oskar i Azar i Šurle i De Brujne i Makelele sa surlom svojom ga jebao.
EDIT:
Mančo kakav si ti navijač Mančestera, imaš 3 igrača Liverpula i 1 igrača Mančestera?!
Samo Persi donosi bodove u Junajtedu, a on mi je preskup jebiga lolol.
EDIT: I dva iz Sitija i dva iz Čelsija i dva iz Arsenala haha. Navijam za Liverpul u hendikepu sledeće kolo ili Vidićev gol, čudo je šta ova igra učini od čoveka.
Treba biti realan.
Inače, Gazimudo, ja to ne bih radio jer ćeš ih vraćati posle u četvrtom kolu ili kasnije, pa ćeš gubiti bodove na transfere, bolje iskoristi mogućnost izmene.
Treće mesto u klasiku i drugo u H2H, nisam se nadao ovome.
Elem, za ovo kolo menjam Ivanovića za nekoga, a Kola šaljem na klupu. U četvrtom ih vraćam u 11
http://i.imgur.com/B17qmbz.png
Ovaj tim će vas jebati analogno, paste šta vam kažem.
Osim što ti tri igrača ne igraju u ovom kolu, nemam zamerku :)
Такое. Ја сам искористио Вајлдкард већ, и таман избацио Челсијеве играче јер ако сам добро сконтао, не доносе бодове ово коло, рачунали су им се бодови од оне текме са Вилом и то је то. Ваљда.
Aman ljudi, što izbacujete Čelsijeve igrače, pa nisu istupili iz lige jebote. Staviš ih na klupu, pa ih posle vrneš. Šta, da nećete i Bentekea da izbacite pošto ne igra ovo kolo?
Taj rad.
Mislim samo izbacujte vi, boli me kurac lololol.
Samo 37 poena u ovom kolu. Sve sam igrače izmenio osim Persija i Aguera. Stavio Minjolea mađiju na gol.
Sad kad sam ubacio Minjolea i stavio ga za kapitena ima da primi 3 komada sledeće kolo kakav sam maler.
Stavio si ga na kapitena protiv Junajteda, gud čojs.
Slažem se sa ManUtdOwn18 ! Odličan izbor! Samo tako nastavite i ne trebam da brinem za prvo mesto u ligi! :D
Jebotebog Gazi me dobio za jedan jebeni bod.
Sad videh da nisam jedini baksuz koji puca za jedan poen.
Ukenjalo me, moram priznati. Svesno sam usao u kolo sa -8 i ocekivao sam da cu izgubiti , sa kim god da igram. Medjutim, dobro iskoristih kapitena, odbrana i golman imali clean sheatove, i nakupi se poena.