Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I ja kapiram , ja za njega preko 7 ne dajem mamu mu jebem..
Joveta će biti kul čini mi se
Da, Joveta bi mogao da bude dobar, al' se plašim da se ne pokaže prve dve-tri pa da ga ne šinu na klupu.
Jebe mi se imam transfer...
Kapiram da će Benteke baš da eksplodira
Али игра у мутавом тиму као што је Астон Вила, опет, једино он ту може да даје голове. Да ли је неко дао 14 динара за Персијанца?
Ja uzo Persijanca.
И ја га узео, иако је тешко поверовати да има три јебачке сезоне за редом, ишао на "сигурно".
А Бентеке лако може да буде фејл као што је Папис Сисе био на почетку прошле, исти сценарио, напуцао цену оне тема сезоне, кидао, кад оно међутим, прошле пропаст - експлодирао Демба, који је опет разочарао и пропао у Челсију.
А тачно за једног Персијанца могу два солидна да се узму, или чак цела стартна постава одбране.
Ja idem na odbrambene iz mrtvih timova, tipa norič ,
A špiceve biram tamo dje znam da će bit prvi špicevi kao dzeko, dal su se dokazali kao joveta, ili su svi ostali propali kao benteke
Razmišljam se o bentekeu zaista
Чињеница је да као и сваке сезоне има неки играч који много кошта да буде пушка, типа Руни прошле године.
Ја у нападу тренутно имам Стариџа, који је први шпиц у Ливерпулу, Ван Персија и ставио Бонија из Свонзија, у нади да ћу да убодем звезду сезоне. Размишљам о Негреду који је наводно завршио посао са Тотехнемом, само да видим цену каква је...
Едит: Мислио сам на Солдада.
А одакле вам то да је Џеко сигуран у првој постави?
Мислим, је л' Пелегрини изјавио?
Дијамант је био стартер у свим припремним утакмицама које сам ја испратио, давао голове и играо одлично. Вероватно зато сви мисле да је сигуран ту.
Ја и нисам нешто пратио, па не знам. Кул, захваљујем.
A i izjavio Pelegrini tipa Koji će mi napadač imam Džeku...
Agero će da bude kurčina ove kao i prošle
Bonija eventualno metnem
Ањелка пет и по само...
Ju jebote, kapiram da će Vanijama da podivlja kad se mako iz Škotlandjanske.
Uzo njega i Bonija na predlog iznad.
BONI MIČU , IDEMO 500 GOLOVA
I ako nije problem da se metne imena klubova učesnika i njihovih rukovodilaca sa vuke u prvi post,da se znamo :)
Ставио сам за оне које знам.
Ode Bejl lol.
Samo da se javim da ću ove godine maksimalno da se posvetim fantaziju i da ćete biti jako, ali baš jako, penetrirani analogno od strane Šomija dvaestrojke.
EDIT: Tim mi je Manojlovce.