Нестају ми постови са форума!
  • Фејзбукманијак

Неко се опасно зајебава са мном. Синоћ сам писао бар на 4 теме и сад кад сам се пробудио и покушао да нађем одговоре на моје постове кад оно, није било ни мојих постова. Немо да ме спрдате нити да мислите да ћете ме заштитити тиме што сте ми обрисали СПЕМ пост, него оставите то тако да се моје речи чују и виде. Модератори, решавајте тај баг с нестајањем постова јер није пријатан нимало...

• Johnny Kurajber

USTAŠE TI BRIŠU POSTOVE!!!!1

• enemyofthefreeworld

ОБРИСО ТИ КУРД!

• Gusti.

NE DAJ SE SLOBICE!!

• Фејзбукманијак

тачно сам знао да је тако неки без мудију ал нека му отићу ја у тај лихтенштајн па ћемо да вимо ко се суким зајебава нинтернетима!

• Johnny Kurajber

Linhenštajn, Frankenštajn, Rubinštajn!

• Фејзбукманијак

Него да не скречујем са теме ајде модераторе одговори ми на ово ако имаш муда! ДА ВИДИМ КОЈИ ТО БАГ ТАКО РАДИ!

• Johnny Kurajber

Agilni briše. Skrljaj ga na sledećm fudbalu lolo

• Фејзбукманијак

**И НА ЊЕГА САМ ПОСУМЉАО!** нек се пази онда!

• Johnny Kurajber

AGILNI NAĆIĆEMOTE U GRADU!1

• Makaronac

PUKAO SI BRATE. NISI SINOĆ NIŠTA PISAO, NIKO NIJE NIŠTA PRIMJETIO. TO UMIŠLJAŠ.

• Фејзбукманијак

**ЈЕСАМ АМАН ЗАМАН ЈЕСАМ!**

• Алекс Андрос

И после ја луд кад причам о заверама и о томе да рат са Рватима траје и даље...

• Фејзбукманијак

и наравно да ниси приметио кад су ми брисали постове после **4 минута!!
    **

• Pajo Dačak

Bogvasjebo, s kim vi pricate, i kome odgovarate, ja nist ne vidim...

• A

**SVE** SE **OTIMA** SVOĐENJU **NA** PRAKTIČNA **I** UPOTREBNA **ZNAČENJA** I **TEŽI** DA **SE** MAKAR **ZA** DLAKU **PREVAZIĐE** I **DA** SE **UVIJE** U **PLAŠT** SVOJE **PERSPEKTIVE** I **TEŽNJE*****!***

• Алекс Андрос

И онда крене све то, кад их видиш како један другом намигују, деле неке цедуљице између себе, а теби се смеју у брк, иако се праве да те не виде и н знају, и све ти је тад јасно...

• A

Današnji Montreal je „američki Pariz“, moderan grad elegantnog, starinskog duha, prijatne klime i istinski multikulturalnog stanovništva i tolerancije.