PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Paninaro, 13 od 16 duela, koliko sam prebrojao, svi su lako rešeni. Ukoliko hoćeš, napiši ovde glasove, kopiraću u onu temu, ali neće uticati na konačan zbir.

2. U toku je ažuriranje rezultata na zvaničnom žrebu, možete pratiti uživo objavljivanje rezultata!!!

http://challonge.com/parodija_kup

3. Au sunce ti, pa đe na Bubrega da naletim.

4. OBJAVLJENI SU REZULTATI 1. KOLA, KAO I PAROVI 1/8 FINALA!

http://challonge.com/parodija_kup

5. NAMEŠTALJKA I MALVERZACIJA, ŠEJPŠIFTERI NIJEDNI!!!!22112123123
    zajebavam se, čestitke ciku, mislim ciklonu, ne centralnoj izbornoj komisiji i nadam se da će da vas odere i tako meni vrati prerano poljuljani ugled. aliluja. amin.

6. Moderatori 2, običan plebs 3.

7. Čestitke pobednicima!
    Ninka zasluženo dalje iako nisam navijao za njega! Jebi do Bubrega Ninče!!!
    Kostić i ja izdominirali među poraženim (po neverovatnih 16 glasova)

8. KOGA BOLI KURAC KOLIKO SI GLASOVA IMAO AKO SI IZGUBIO OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

9. Evo sad sam ušao u kuću, šljakao sam nešto, pa vidim stigli rezultati...

Ništa, sve čestitke onima koji su prošli, a posebno mom rivalu Srkletniku - Mačore, pocepaj ih dalje!! :))

10. KOGA BOLI KURAC KOLIKO SI GLASOVA IMAO AKO SI IZGUBIO

nikog, ali koga boli što nikog ne boli , ouuuuuuuup

11. HAHAHAHA ako je ovo fer takmičenje ja sam USKRŠNJI ZEC jbte. NEZNATE DA BROITE ! Zavrsio sam s'Vukajlijom za danas ovo mi je dosta :)))))))))) hahahaha za anale jbt!!! hvala za ovo jbt bre aj cao :)))

12. e kul takmičenje, bilo bi lepo da češće organizujete! čestitke kolezi miletu!

13. Ja se večeras pakujem ujutru putujem kući, pišem defku sutra do 4.

Srećno svima.

14. Agilni

Pseto88, ko su ti autori Sok na razblaživanje i Bohor?

Decxko ne znaš ko je Bohor?
    Biraj sam kaznu.

15. Sve za koje sam glaso su prosli. JA GLASAM

16. Decxko ne znaš ko je Bohor?
    Biraj sam kaznu.

Bohor zavarava, naziv omekšivača, koji je u ontološkoj suprotnosti sa ličnošću koja se iza istog krije. Klasična zamka.
    Praštaj, ne znaju šta čine.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.