PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Izbacih defku da ne kočim, vratio sam se sa odmora jebenim vozom pa ću malkice da odmorim a pročitaću sve malo kasnije.

2. Kolko jos se ceka da napise?
    Nas dvojica srocili. Jesu parodije, nema da nalazite da nisu.
    Imao sam i alternativu, ali cu je najverovatnije plasirati kao regularnu defku

3. Jebemu oca, svaki duel težak za odlučiti osim moj i nesssov. Mislim očigledno je da sam tri klase iznad.

4. Ниси дозирао снагу, него си опичио са фул пауером.

5. Ma brate da je bio bilo ko drugi baš bi ga uništio nego mi žao nesssa, sad je u usponu pa da ne bude ja ga sad tu nešto prcam.

6. Ред је да се вратиш у великом стилу, мада опет, он ти је нига. Не знам шта да кажем, антигонска дилема је.

7. Zna li se ko je sve napisao da znam d'ocijenim da se ne mučim poslije u zadnji minut kad krene glasanje

8. A'e ako su spremni svi nek se objavljuje to lagano. Taman dok siđem u prizemlje da se vidim sa mojima. Cijeli dan učim, purnjam i čitam Vukajliju dajte nešto zanimljivo

9. Gusti oprosti. Ništa lično. Ljubi brat.

10. Ma opušteno :) Ja tebe nisam prozivao :(( Kad prođem, onda ću ;)

11. Imaš vremena da edituješ brate. Kapiram da će Stevan da se čeka do 12 pa ono, mož da ispišeš roman. Eo nekih detalja: Imam Staforda jer imam mali kurac i tetovažu ikone na leđima po metra zato što sam pobožni paor. Pomogo sam ti ko da si mi ženin brat, dao sam ti oružje da me poraziš :)

12. Hahahha, ma jok. Ja sam ovo shvatio kao parodiju na defku, a turnir sa prozivkama je bio prošle godine čini mi se :)

13. Pa parodiro sam koliko je bilo u mojoj moći :)

14. I suzdržavao sam se, što mi Bog nedade Sedplasa ili Kuzmana u duelu da zablistam punim sjajem :)

15. Videćemo sutra šta će biti na glasanju :) Idem okolo i delim hemijske i paštete glasačima

16. Ako brate, lobiranje je dozvoljeno. Odo sad pa se vidimo na megdanu. :pruža ruku i blago se klanja:

17. hoću i ja tetovažu od po metra na leđima da se vidi da sam Srbin, javite se sponzori, deru ovi mastiljari k'o da prave boju od kolibrijevih krilca...

18. Stric mator si ti za to :) Novine, park, hranjenje golubova je puna kapa :)
    Edit: Staforda nećeš? Domaćine... Axaxaxax

19. Novine, park, hranjenje golubova je puna kapa :)

Ja ovde vidim jedan glas više za mene ;)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.