Čini mi se da je Pseto u Guči... makar je tako Jebač pominjao... pogledajte na onoj temi...
EDIT: Pa i glavni je u Guči...
Lopovi se opijaju, a mi čekamo na njih!
Rezerve koje sam pominjao su bile za 1. kolo. Ne može rezerva za 1. kolo, bez borbe direktno u 1/8 finala.
Ako ćemo dalje sa rezervama, onda su za 1/8 finale to Remac i Truleks Krpa, kao poraženi u direktnim duelima, ali sumnjam da bismo time sada nešto ubrzali (dok se pročitaju protivnikove definicije, smisli nešto, napiše...).
Ukoliko se do određenog trenutka sutra (najverovatnije podne) ne pojave glavni i pseto88, njihovi protivnici će proći bez borbe, a glasanje će biti otvoreno za preostale duele.
:)
kako da ne...
I šta sad? Čekamo svi glavnog?
Ja mislim da je glavni u Guči
Sjedi jadan. I pripremi jednu čašu vode i malo šećera ako se potreseš ;)
Glavni i Pseto nisu napisali svoje defke. Ne bih da bude prolaza za zelenim stolom, tako da ćemo ih čekati.
Čini mi se da je Pseto u Guči... makar je tako Jebač pominjao... pogledajte na onoj temi...
EDIT: Pa i glavni je u Guči...
Lopovi se opijaju, a mi čekamo na njih!
Ajde agilares, daj da se glasaaa
Jebi ga, nema glasanja dok ne napišu definicije, ali ovim su glavni i pseto88 i zvanično sebe isključili sa narednog takmičenja.
Zašto sam ja mislio da se u 11 zaključava postavljanje defki? Možda sam samo retardiran
Neka.se njihovi protivnici bore između sebe. Tako nece biti prolaza za zelenim stolom.
Dobro veliš paninaro. Imaju sat vremena da pišu...
A osmi duel ja i dilan dog. Ionako ste mi obrisali post sa teme za prijavljivanje a dilan je rezerva.
Ja bi ubacio dvojicu poraženih iz prvog kruga sa najviše bodova. Kostić će se složiti lolo
Šalim se, mislim da je Paninaro u pravu!
More. Dajte mi da opletem po ovom starcu!
agilni imaš ovde gore dobre predloge, reaguj
dajte meni da opletem po hajlenderu mesto glavnog!
Ma samo nek prođu njihovi protivnici i kraj. BEZOBRAZLUK!!!1!
Rezerve koje sam pominjao su bile za 1. kolo. Ne može rezerva za 1. kolo, bez borbe direktno u 1/8 finala.
Ako ćemo dalje sa rezervama, onda su za 1/8 finale to Remac i Truleks Krpa, kao poraženi u direktnim duelima, ali sumnjam da bismo time sada nešto ubrzali (dok se pročitaju protivnikove definicije, smisli nešto, napiše...).
Ukoliko se do određenog trenutka sutra (najverovatnije podne) ne pojave glavni i pseto88, njihovi protivnici će proći bez borbe, a glasanje će biti otvoreno za preostale duele.
I ja sam raspoložen, ako može... :)
Njah. A bio sam mu i defku probrao i sve. Ipak ću da je izbacim boli me baš kurac što je vi nećete. Zli ljudi.