PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Nisam godinu dana napisao kvalitetnu defku, tako da ću i ja kao top5 nosilac biti autsajder.

Obrnuta psihologija lolo

2. Dilan Dog
    Prodajem rezervno mjesto na takmičenju.
    Cijena 70 eura.

ja ću za 2 evra prodati moje takmičarsko , heheh

3. vidim da je takmičarski moral na visini

4. ja ću za 2 evra prodati moje takmičarsko , heheh

Ćuti, ti nisi platio kaznu! ;)

5. Мислим да је сад право време да се посерете по свима што смо чекали и проширите такмичење до 64.

6. Мислим да је сад право време да се посерете по свима што смо чекали и проширите такмичење до 64.

7. Ovaj, mislim da neko može propisno da me urniše. Međutim, ako nešto znam, onda je to napisati pojam u drugom svetlu. Ako potrefim da bude sprdnja biće dobro.

8. Мислим да је ово баг због превеликог загушења на оној теми лоло

9. Ovo će biti zanimljivo!

10. Dajte Gustog! Oleoloolee

11. paninaro
    vidim da je takmičarski moral na visini

Imam ja morala, al nem' novaca :D

12. Dajte Gustog! Oleoloolee

Pa tebe nisam ni vido! Srešćemo se Rankoviću!

13. PRIVJU PAROVA ŠESNAESTINE FINALA!!!

Možete polako razgledati definicije protivnika. Tema za prijave definicija će tek biti otvorena.

14. Meni moderator, hahahahha, oooo suđeno mi da nikad ne prođem prvo kolo :D

15. ajoj, štos opasan, Agi... odlično izgleda ovo...
    Srkletniče, moram te čitati temeljno sad... :)

16. Još nismo ni počeli, a već sam oplodio Ninku, OPAAAAA

17. Odustani Krajsleru, da utrpam nekom svoje mjesto, treba mi kinta lolo

18. Dajte pseto da se igramoooo

Daće ti pseto da se igraš, samo da ne odeš dalekololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.