PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Ja bi bogme priznao. I što jesam i što nisam...

2. I onda mi kažeš "nisu vukajlijaši takvi!"

3. Ciklon je ostao čovek čak i sada, kada se po forumu može napušavati, a da ti dlaka sa glave ne fali!1

Moglo se i ranije napušavati po forumu, to ti je kao sa gljivama - sve su jestive, ali neke samo jednom :)

4. I onda mi kažeš "nisu vukajlijaši takvi!"

Brate, ne mešaj pušenje DžDž sa 50 pluseva...

5. Generalno loše defke, čast izuzecima.

6. Generalno loše defke, čast izuzecima.

khm... khm...

hvala khm... khm...

7. Generalno loše defke, čast izuzecima.

:dotiče cilindar vrhovima prstiju

Moglo se i ranije napušavati po forumu, to ti je kao sa gljivama - sve su jestive, ali neke samo jednom :)

Ja...
    Nego, odradio si malopre remont robota brzinom munje, ako me razumeš. Moraću i ja da te iscimam ;)

8. oćeš da ubaciš nas gučare kao vip takmičare lololo

razmisli Ciklone, da vam malo razbijemo monotoniju...puni smo utisaka, parodije bilo na sve strane. a i realno jebemo kevu kako pišemo

9. @ pseto88 - ja ne orgnizujem ovo takmičenje, tako da nemam mišljenje o datom predlogu.

10. Nego, odradio si malopre remont robota brzinom munje, ako me razumeš. Moraću i ja da te iscimam ;)

Iscimaj, pod istim uslovima :)

11. Pijan sam ko pička, ajd nek neko mi izbroji glasove za koliko šijem Gustoga Soka? OPAAA

12. nek neko mi izbroji glasove za koliko šijem Gustoga Soka?

11 - 9 za Gustog...

13. Decxko ako je šala ne bih ti ja bio u koži?! U stvari hvala.

14. Nije šala, pogledaj sam...
    Nema na čemu, uvek za tebe... :)

15. @ pseto88 - ja ne orgnizujem ovo takmičenje, tako da nemam mišljenje o datom predlogu.

jes vala, izvinjavam se, guča mi je još u krvi

16. gorštak mi je naj u ovom delu.
    ma svi ste sise.
    de je parodija, pitam ja vas?

17. Glasah. Dvoumio sam se na par mesta malo duže.
    Vidim da su mnogi počeli da stavljaju link ka originalu na početku. Ima rezona, jer defka ne može lako da ispadne "samostojeća", tj. bolje je biti upoznat sa izvornom verzijom.

18. de je parodija, pitam ja vas?

Na mom profilu! Kol'ko te je platio nesss da glasaš za njega? Il' je možda bio džak mekinja i elektronska dopuna? A?!

19. Kol'ko te je platio nesss da glasaš za njega?

promenio mi evriće po povoljnom kursu.
    čuj mene, kursu?!