PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Bravo Bruce ali zbog ovoga

traži se ekstremno dobro pisanje dužih defki

ekstremno dobro pisanje

kontam da se neću prijavljivati za takmičenja neko vreme dok se ne izvežbam.

2. traži se ekstremno dobro pisanje dužih defki

Ubači me preko veze jer znam poteze. Neću da prolazim opet kroz ono prijavljivanje. lololo

3. očekujte prvog septembra novo takmičenje, u mojoj organizaciji, samo 25 mesta, ekspres lutrija - traži se ekstremno dobro pisanje dužih defki, pet dana traje ceo event (ovo samo kao teaser, ne pitajte za dodatne informacije) :)

Samo da ti javim da se necu prijaviti :D

4. Nisi platio reklamni prostor!!!

Nisam platio ali sam odradio :)

5. Hvala Agilnom na organizaciji i realizaciji i Brusu što nas je držo pod kontrolom za vikend, ispratiću takmičenje do kraja i glasati.

6. ЈЕБАЋЕМО БОХОРА!!!

Свако добро срклетнику

7. očekujte prvog septembra novo takmičenje, u mojoj organizaciji, samo 25 mesta, ekspres lutrija - traži se ekstremno dobro pisanje dužih defki, pet dana traje ceo event (ovo samo kao teaser, ne pitajte za dodatne informacije) :)

E do jaja, taman kad ja neću biti tu. Aj' 25-og avgusta, haha. :-D

8. Čestitke protivniku na prolazu. JEBI TROMZOA

9. E do jaja, taman kad ja neću biti tu. Aj' 25-og avgusta, haha. :-D

xD

10. Promijenih glavatar jer više nijesmo u trendu.
    Al' sad imam najbolji glavatar na Vukajliji lololo

11. Da znate, Brus je zaslužio da se reklamira ovde, baš mi je pomogao tokom vikenda. Javno zahvaljujem :)

12. jel završeno glasanje?

13. Baš si vragolast...

14. Čestitam Pazlu na junačkoj borbi i fer kampanji :)

15. Vidim da mi pomalčice rastu poeni i kapiram da urrad češlja, traži 'de sam najtanji da isparodira u usput oceni.
    Neka nelagoda me podilazi, jebemu. Urrade, kaži da si to ti! Makar prokomentariši nešto

16. Urrade, kaži da si to ti!

Š'o si vickast.

Odo' čiči da rovarim po defkama. Drži gaće, Mile!

Mile? Šta to radiš, Mile?
    http://static.flickr.com/196/513218636_136805a88a.jpg

17. Čestitam Pazlu na junačkoj borbi i fer kampanji :)

Volio bih da isto mogu reći...

Zajebavam se. Ovim objavljujem da se vraćamo u mirnodopski period.

18. borbe se zauktale. nisam imo vremena da glasam, prastajte. procitas originale, pa parodije, pa nivelises... uzelo mi preko sat vremena za prvo kolo (64 defke), juce ne imadoh vremena.
    bruce, obavezno da ti ucestvuju andros, nulti i truleks, pisu dugacke za medalju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.