PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Ja sam napisao definiciju. Ja jebem.

2. mars, gade, ja tek procitao prvu stranu, necu ni stici ostale, ko te jebe kad pises duze nego i car.

3. Ja sam napisao definiciju. Ja jebem.

Kasniš nigga, već 3 spremne. Sve ukupno preko 800 riječi.

4. koi ste zlikovci! Ja ne mogu pod pritiskom...

5. Kasniš nigga, već 3 spremne. Sve ukupno preko 800 riječi.

Boli me kurac za tebe, ja sam napisao pre svog protivnika i još sam mu podelio ocene. Inače, Atife, najviše pozitivnih sam ti podelio ja, tako da bi bio red da i ti mene ispoštuješ.

6. LAJKUJE ME, BAN ZA NJEGA I PROLAZ U FINALE ZA MENE, PO NAGRADI!

7. ja sam napisao pre svog protivnika

I ja

i još sam mu podelio ocene

Ocijenio 2 strane

E nigga, nigga...

koi ste zlikovci! Ja ne mogu pod pritiskom...

Čuješ mu priču. U prvom si šeširu eee

8. A DAAAAAAAAAAJ
    baš onaj dan kad me nema našli ste da se prijavljujete za novo takmičenje
    crap crap!

9. Кад почиње ово, до кад, како што...?

10. kakav derbi, lepri-kole. ocemo starog kostica za ovu priliku, nemoj ovog njeznog... lepri ce ojebati, to znam :)

11. Кад почиње ово, до кад, како што...?

Pa zar ti nije stigla poruka sa linkom teme u PVT? Ja moju već postovao...

12. A je li, hoće li definicije biti linkovane i na temu ili idu samo tamo regularno? Mislim, zbog lakšeg praćenja.

13. A ček, jebemmumiša, zbog čega ljudi pišu i po 4 pardodije na 4 različite definicije...
    Ja sam ubeđen da treba samo jedna, zar ne?!

14. Kad bude otvorena tema za glasanje čim svi autori pošalju svoje definicije, tamo će biti i svi linkovi :)

15. Da, treba samo jedna. Ljudi napišu nekoliko, pa onda pozovu rodbinu da pročita, prodiskutuje i odabere najbolju, koju će postaviti na Vukajliju.

16. ово није фер према такмичарима који имају лимит, јбг. ај сад објавим 14 пародија, ишмиш нема толико живих дефки бре :)))

и можда да се нагласи читаоцима да је боље да прво прочитају оригиналну дефку кликом на ПК, да би знали о чему се ради...

17. e pa moram i ja angažovati rodbinu ako prođem u drugi krug... :)

18. Mile, nisi razumeo... može samo jedna da se izbaci, a druga stvar je što će ti rodbina pomoći u odabiru koja od 10 će biti...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.