PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Evo ja editovah glasanje radi preglednosti. Sledeći put ću paranoično-kritičnom metodom da napravim tabelu naizgled besmislenim kombinovanjem CITATTATICA bolda i italika

2. Glavni i Truleks izdominirali! Dasodabere definicija autoru koi izgubi u dujelu.

3. Да ли људи уопште знају шта значи пародија. Прочитах једно десетак дефки са такмичења, и нигде ни елемента пародије. Као да се такмичите ко ће боље редефинисати појам. Поента пародије је и да се упознате са радом противника, нађете неке карактеристичности и исфорсирате до максимума. Значи, нешто карактеристично за тог аутора и ту дефиницију да нађете и то да гурате, а не да напишете дефку са истим насловом. Дефке као дефке нису лоше, али нису пародије.

4. retko teško glasanje...

5. @ Reme
    +1
    parodija, ne imitacija i ne re-definisanje na svoj nacin... al dobro, boze moj :)
    glavni i truleks kobjasnili kako.

6. Јбг, јесте то. Мада треба ископати и одговарајући садржај.
    Ја погледао шта су други писали и како и видео да су многи само изврнули наслов и то је још и добро прошло, реко дај да пробам мало да извртим стил и да испадне нешто друкчије. Видећемо за даље, мада би било добро да се окрене на праву пародију.
    У принципу људи махом гледају квалитет дефке као такве, а после критеријум ”пародија”. Не велим да је то добро или није, али ценим да је то тако.

7. edit:

Не велим да је то добро или није, али ценим да је то тако.

jel tako - tako je.

8. jel tako tako je.

Što veliš to?

9. Jebo ja sebe ako sada mogu da glasam, usro sam se pa ću sutra MILIJAŠ KAPITEN alealeale

10. Nisam sve pročitala, nastaviću sutra, ali za sada su mi Glavni i Truleks Krpa najbolji i nemam pojma za kojeg ću glasati, a za ostale sam se odlučila...

11. Uopšte nije bilo lako glasati, nijanse su odlučivale, a najteže mi je bilo u duelima Glavni vs Truleks i Count vs Arlovski.

12. Do kad traje ovo glasanje? Oću da glasam, a ne mogu sa ovog posranog telefona to da izvedem. Te vas ljubezno molim da ne zaklapate temu prije jedan, jer se tada svečano vraćam đe sam se rodio. (Ne u pičku materinu no upljevlja, mada... Hm)

13. ponijeću ja kompjutor pa se vidimo za uru u kafanu pa glasaj?

14. Ada đe su ti oči, ja pošao kući :)

15. Dilane, čitaj bokte

Briga za svakog glasača. E, to je pravi takmi polit diploma DRUG! :)

16. dilanu moderatori platili put u pljevlja da glasa

17. Društveno odgovoran, stimuliše ljude da izađu na glasanje. "I ti se pitaš, izađi na izbore i glasaj". Samo nije rekao zaokruži toga i toga :)

18. dilanu moderatori platili put u
    pljevlja da glasa

ahahahahahahahahahaha
    50 eura su nekad davali za to. Dođe i kurta i murta, uzme i ko glasa i ko ne :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.