U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
E do kad je to glasanje zbilja? Muka me da rovim sad po postovima.
Još 15 minuta, ako Agilares nije nešto menjo.
Da, za 15. minuta. Inače, glasovi autora BezDeranjaMolim će biti obrisani, s obzirom da nije glasao za Par H (Stevan-Puzzlefox).
Fala maćori tastatura ti se pozlatila.
obriši sve postove koji ne idu meni u korist, heheh, dobro, ostavi dva, tri maksimalno
Eto vidite kakav smo mi faktor. Više 2 lika od 30 vrijede... e moji "autori"
JA NAPUŠAVAM!
JA NAPUŠAVAM!
Defke vam sranje pa nisu vredne ni čitanja, a kamoli ocenjivanja.
JA NAPUŠAVAM OVOG ŠTO NAPUŠAVA!
JA NAPUŠAVAM OVOG ŠTO NAPUŠAVA!
Bilo je teško za ocijeniti a ne ko vama ostalima odmah uvaliti minus!
JA NAPUŠAVAM OVOG KOJI NAPUŠAVA ONE KOJI NAPUŠAVAJU!
ja bih glasao ali vidim da nemam vremena. iiii, nema više vremena za bilo štaaaa, jugoslavija je prvak svijetaaa!
jel za par minuta gotovo glasanje, da ni ne pokusavam dzaba
A IMO SI VREMENA DA IZSPEMUJEŠ ČETIR STRANE A!?
Nisam zadovoljan glasanjem jel možemo sve izpočetka?
jeste. da ga oće produžiti barem za pola sata pa da i ja glasam ali ovako ništa, nema vremena.
Šta radi lova... ne glasaš za Pazla i obrišu ti sve ostale glasove...
Po prijateljskoj liniji čo'če, pa ćeš poslije da pročitaš. lololo
ma sve sam pročitao ali ima toliko dobrih definicija da mi je teško da se odlučim