U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Čestitke nesss, daj Bože da pukneš odma u sledećem! Bogami dobro sam ubo samo Leprija i hajlendera omašio.
ПАО ПРВИ НОСИЛАЦ У ПРВОМ КОЛУ ОУПААААА!!!11 И то с великом разликом, баш ме чуди тако мали број увлакача у медаторске гујсце. хехе
Ja jebem. Zajebavam se, jedva prođoh, borba je.
Pazi ga Šteta. Pa ti li si mi protivnik, bog-te-ubio-da-te-ne-ubije?
Sad tek kontam. Baš sam koštunica.
ja sam danas, ali ne sad, skontao da je sreta šteta uraczaganje
СТЕФАН СРКО СЛАВИШИНУ СУРУТКУ
Lepri, realno si imao najgoru defku u 1. kolu, da se ne lažemo.
da se ne lažemo Smarkova je bila dno dna, ubedljivo najgora. A još ga mrzelo da glasa. Idem da ga hejtujem...
čuo sam da će urrad na more, i kaže kao da neće moći ići na Vukajliju, jel to znači da sam ja prošao dalje ?
Urrad je AI, loše si čuo.
Leprikon прошао даље
Računarske skripte ne idu na more.
A i ako baš idu, ostave kopiju na serveru i printuju defke pozivom odgovarajućeg API-ja. Laserom, naravno.
http://i.imgur.com/zJqPTvo.jpg
Puzzlefox: Preda mnom je teška borba. Već sam savladao jednog protivnika koji je važio za favorita u našem okršaju ali to ne utiče na mene. Hoću reći neću se opuštati, prvenstveno jer sam izmoren od teške borbe.
Eto jedan nedostatak narednog duela je taj što se obračunavam sa jednim od najboljih prijatelja na ovom sajtu, sa čovjekom sa kojim sam napravio prve korake u ovom biznisu ali to ne mislim da će nas to spriječiti da ostavimo bubrege na terenu i pokažemo publici ono što želi da vidi.
Hehe, kul. Više ovakvih zezancija treba na temi.
Opet kažem, nikako mi nije jasno što je lik dobio trajni... :)
Objasniću ti ja, u takmičarskoj definiciji
Opa! Da shvatim ovo kao izazov nigga?
naravno innga!
Hm. Ovo će biti zanimljivo...:)
Šta bre zanimljivo?! Odraću ga od nule... samo prvo da se snađem među ovim defkama šta d'odaberem... hmmmm