Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

  1. Jebote usrani liverpul ima 2 pobede a ne zna se gde je imao vise srece. U prvoj rundi ih golman spasava , u drugoj daju gol iz jedinog suta na gol.
    PU GOVNARI!

  2. Aj ti malo ne seri.

  3. Jesi gledao njihove utakmice uopste?

  4. lele ja zaboravih n aovaj prediktor skroz :D moze li sad da se ubace rez?

  5. Možeš za ove 3 što se još igraju u ovom kolu. 9. sam nije loše

  6. Videh istoriju mečeva Totenhema i Svonsija. Jebeš one stare lige i FA kup ovde je reč o Premijer ligi. 4 tekme igrali, 3 dobio Totenhem, jedna nerešena. Gol razlika 7-3 za Totenhem. Ako Voker bude odigrao kao protiv Palasa mislim da može Svonsi da im ga da. A još i Bejl ode. Ne znam šta činiti.

  7. Jesi gledao njihove utakmice uopste?

    Jesam ovu juče. I prošlu sezonu sve. I pretprošlu isto, i tako...
    I pun mi kurac više pogađanja okvira gola i mašenja gola sa po metra.
    Šta sad, kad Liverpul maši, onda im je napad neefikasan, a kad njihovi protivnici maše onda je slaba odbrana i imali su sreće što nije ušlo u gol?
    Pa Benteke je jedan od najboljih napadača u ligi i u sjajnoj je formi. Vila igra super, već su uzeli 3 boda Arsenalu, i sa Čelzijem su bili tu negdje, ali Bane nije dobio crveni, i poslije im zavalio gol. I nije im suđen jedan penal, al ipak je to Čelzi. A i juče su igrali dobro. I jeste trebalo biti nerješeno, al boli me kita, da budu dali gol.

  8. Хаха, а које је то Астон Вила имала шансе? Две Бентекеове и остало шутеви ван 20 метара? У првом полувремену нису успели да се примакну шеснаестерцу. Немојте да се зајебавамо, једно је кад је неко ствара шансе, али нема среће, друго кад не може да створи прилику.

  9. Pa Liverpul se juce skoro 60 minuta branio od Vile. Cinjenica, ne bi im Vila dala gol i da se igralo jos 90 minuta,al je isto tako cinjenica i da ga je liverpul munuo iz jedinog suta u okvir.
    Ja sam se iznervirao jer sam oba puta imao X na liverpul, a oni oba puta dobise,a prosle sezone sam bar 10x igrao na njih a oni ga pusili i od mnogo gorih ekipa nego sto su Stoke i Vila.

  10. Ja sam igrao gg 3+, al jebi ga.

  11. 1:0 za Šiti džeko lolo
    ajmo još 2!

  12. Fala kurcu da su ga dali.

  13. Šoldado još jedan gol iz penala nek ostane ovako!

  14. Šiti 1-1 jebem im mamu!

  15. JEBEM TI Šiti i njegova pojačanja, već vidim Vidića kako diže pehar...

  16. Saće šiti još 3 komada.

  17. lolo zaboravio sam Šelzi!

  18. Ovaj Totenhem može samo iz penala gol da pogodi.