Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Za 8. kolo ne vidim X. Ako može neko da mi predloži, ne verujem da može da bude kolo bez nerešene.

2. Svonsi - Sanderlend. Ako baš hoćeš X, mislim da bi ti to bilo najbolje. 0 - 0

3. Decko, vidim da si nov ovde. LABUDJANE NE DIRAJ!
    Ako ih i diras, radi to u svoja cetiri zida!
    JA SAM GAZDA OVE GRUPE , BANOVACU TE SA PREDIKTORA!

4. Gde tu nađe X, odraće ih Labuđani.

5. A jbg, sori Gazimudo. Zaboravio sam Lukaca da obavestim da su ovde na temi LABUĐANI GLAVNI KLUB I SVETINJA I NE SMEJU DA SE POMINJU U NEGATIVNOM KONTEKSTU. Tako sam ja zamalo bio izbačen iz lige jer sam navijao za Liverpul protiv LABUĐANA. Al ne pravim te greške više. LABUĐANI JEBU!!!

6. Znači, pravila za Prediktoroa:

1. Labuđani jebu
    2. Ukoliko su Labuđani jebali, i Liverpul jebe
    3. Deliš svoje bodove sa nama na kraju kola jer je tabela sranje
    4. Žajk ume - Žajk zna
    5. Ignoriši Rasnog

7. Btw, LABUDJANI jedno 7:1, mozda stavim i 8:0

8. Doooobro... Aj da vidim šta će ovo kolo da donese, pa ćemo onda da raspravljamo o sljedećem. I neću diram labuđane. Eto.

9. 6. Nije Siti nego Šiti
    7. Bvdlga i Kryptonit jebu global
    8. Ja jebem 8. mesto

P.S Gazimudo, ma odigraj maksimum 9:0

10. Tako e bre! I MICHU het-het-trick!!!!@#!#@!#!@

11. A to mi nije jasno. Šta ako se neka tekma završi 15:0 npr. a ne može više od 9 golova da se stavi? Red bi bio 10 pona da nam daju ako ubodemo.

12. 7. Bvdlga i Kryptonit jebu global

Zajebi ovo, posle ovog kola ja jašem na čelu liste!

13. 9. Posle ovog kola i Mlatoni jebe global. :)

14. kako se zove larry na predictoru?

15. Pa LarryUnderwood jebo ga ti.

16. A sto se Labudjana tice, oni nikad ne gube. Oni mogu samo da odigraju nereseno ili pobede. A kad odigraju nereseno to je zato sto su igraci igrali X jer je bolja kvota. A ako nekim slucajem izgube, to je sve deo nekog master plana tako da su i u tom slucaju pobedili.

Ako ti nije jasno sta sam gore ispricao, ovo ce ti reci sve:
    http://cdn1.images.videobash.com/photos/000/151/312/151312.jpg

LABUDOVI NISU SAMO FUDBALSKI KLUB , LABUDOVI SU FUDBALSKI KLUB!

17. Ovaj post ide na profil Gazimudo. Jebo si kevu sa ovim.

18. haha, evo osecam se ko da mi je defka odabrana :D

19. Labudjani igraju protiv Sautemptona, biće čeljavo. Mada verujem u pobedu ekipe sa Sent Meri stadiona. Labudjani gomna.

20. shomy, trazi nove drugare za igranje. Ti si najslabija karika. Dovidjenja.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.