U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
U 14:30 i 17:00
http://int.soccerway.com/national/england/premier-league/20132014/regular-season/r21322/?ICID=HP_POP_01
Ви ко да први пут гледате Премијер лигу, ја откад знам за себе, они играју утакмице недељом у пола 3 и у пет (по нашем времену). Мислим да бих знао да набројим све термине да ме пробудиш у 3 ујутру.
Елем, јуче сам погодио све исходе (1 тачан резултат, Саутемптон) сем за Арсенал који је већ био почео... Сад ми жао, јер бих сигурно узео бар 5 бодова и имао правих 100% за јучерашњи дан.
Mislim da sam ga izuzetno jako primio ovo kolo!
Blajvaga, koliko bodova imas, ja sam ocaj.. 3 krompira.
Imam 5 od Liverpula, 7 od Mancestera iiii 7 od Srasernala.... Duvao sam kitu, pokusavao da uhvatim Kardif i Vilu, i X na Sautempton....
Ako danas ne ubodem 2 tacna, najebao sam, odoh na cetvrto mesto, jer je realno sve doslo realno.. :D
Ja 10 na arsenalu, 7 na mancesteru i 7 na liverpulu.Takodje jurio kardif i vilu, i ne znam iz kog razloga sam imao X na sautempton. U jbt, pa i to nam bilo isto :D
Trebaju mi bodovi na svim preostalim tekmama da bi kolo i licilo na nesto..
Ako mi se ispuni san za Sanderlend, kao za Zvezdu, imacu golem kurac po obrazima... :D
Blajvaga je jeban, idemo dalje ka 1. mestu.
Šomi23 se ne javlja. Izgleda da je i on ubo ništa. Gazi, kolko na Labuđane?
Radi li vama sajt regularno?
Kad je radio regularno? lolo Šalim se. Baguje i nama nisi jedini
Jok, nisu upisali bodove.
Na labudjane trpajte mnogo - tipa 2:1
34 samo, mada očekujem još 40 xe xe
Meni su Labuđani doneli dva puta po 10 bodova pobedom od 2-0. Ne znam dal da gađam i sad.
Znači 7. sam. Hvala na saradnji Šomi. Živ bio, želim ti da ostaneš na tom mestu do kraja i da te niko ne prestigne.
JEBI CRNCE IZ FRANCUSKEEE! ALE ALE ALE!
Jebaće ih crnci iz Francuske.
Koliko mi se čini završiće se nerešeno, ali da ne baksuziram.
EDIT: Jedi govna Zhajk.
Kurac na Sanderlenda, 0. Još sam na 42 iz ovog kola al tu su još 3 tekme. AJMO LABUĐANI DA JEBEMO ČEKIĆAROA!!!!