Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. Хахаха али ореол хаха, ово сам скроз заборавио.

Ključni detalj. Mislim da nam je zbog toga oprostila :)

2. Cekate novi talas? Aj da se ne lažemo jebe se vama za omladinece. Jedni ih hvale da bi ih novi izlajkovali a drugi jedva čekaju da im spuste.

3. Eno, tražiste moj komentar, da ne kažem "talas" kao JahačaTalasa, a niko da ogovori... Kontam da je predugačak...

4. Aj da se ne lažemo jebe se vama za omladinece.

наравно, први који исплива ми одма трас веслом у главу у фазону - деси пошо пичко а?

5. Jedva mene prihvatiše. Još uvek me šalju po cigare i vops.

6. Kakav crni novi talas? Može da dođe pedeset dobrih novih autora, niko živ da obrati pažnju na njih.
    Evo, da sad ne kenjam o drugima, uzeću sebe za primer. Krenuo sam sa defkama pre možda 3-4 meseca, tj. tada sam napisao prvu, da vidim kako to ide i šta je. Niko živ ne čita defke, osim možda nekoliko autora (ovo pričam za stare autore), to se vidi po komentarima. Ima njih nekoliko sa "krunom" koji ti kažu 'de si zajebao, šta da popraviš i te šeme. Ovi ostali. To je bre, Bogu za plakanje. Dobio neki "rank" na defku tipa "KRIMOS- ČOVEK KRIMINALAC", "ALKOS-ČOVEK KOJI IMA PROBLEM SA ALKOHOLOM" onda kada je na sajtu bilo 11 ljudi plus bot. I sada je on kao stari član sajta, mogu da šiljim kurac na ovu decu koja se trude, ipak ja imam toliko i toliko "staža". Nema tu šlihtanja, tačno se vidi koji autori su stalno tu i čitaju, a koji bace pogled iz off-a, dok čekaju da počne Sulejman ili Lišće pada.
    Zaboravih, defke se ne čitaju jer su neki autori se mnogo podigli u nebesa, pa misle da je samo njihova sveta i profana.

7. dutjas
    Kakav crni novi talas? Može da dođe pedeset dobrih novih autora, niko živ da obrati pažnju na njih.

Pre deset minuta te nahvalio Kurajber meni u PVT, kao potencijalno svetlo koje tražimo a ti tako. C c c.

Ipak...

https://www.youtube.com/watch?v=C0ZVcLJ_w8M

8. I Gugi je došao s mora, pa će biti bolje valjda...

Šta će biti bolje rajderu? Dreka po komentarima tipa ''IDEMOOO METALIKAAAA!''?

9. Pre deset minuta te nahvalio Kurajber meni u PVT, kao potencijalno svetlo koje tražimo

stidljivo gledam u pod i vrtim stopalom zamišljene krugove...
    Bata Agilomire, iskreno, Džoni mi je ovde jedini i skrenuo pažnju šta i kako da radim... Bilo je tu još nekih autora koji su mi dali neke smernice. Kada je bila neka frka oko plagiranja, stilova nekih i štatijaznam, džoni mi je napisao neke stvari koje sam primenio odma' to veče u defki i video da je to to. Ne kažem ja u globalu na sve autore, ali moraš i sam priznati da je to zavladalo na sajtu. Oni mnogo očekuju od novajlija. Ne znam kako samo ne skapiraju da nisu svi ovde doktori, magistri. Ovde imaš od molera do naučnika, baš svakakvog sveta i ne može da bude svakom isti način za zezanje. Na neke stvari gledaju preozbiljno, a to se ne reflektuje pozitivno na nekog ko je napisao prvu defku. Mislim da je stvarno ružno napisati nekome ko je prvi put bacio defku da je malouman, bolje idi u školu i tome slično. Ja kad sam video taj komentar, odma' sam se izlogovao. Mogu da zamislim taj klinac (pošto se vidi da je defka dečija i ono, za facebook) kako je složio facu... kapiraš me?

10. Gugi je mnogo, mnogo dobar lik. Rekao bih da ničega u njemu nema kvarno...
    A drugo, on nema problem sa komentarisanjem defki malo lošijih, mlađih autora čime ih blago popularizuje...

11. Dobio neki "rank" na defku tipa "KRIMOS- ČOVEK KRIMINALAC", "ALKOS-ČOVEK KOJI IMA PROBLEM SA ALKOHOLOM" onda kada je na sajtu bilo 11 ljudi plus bot. I sada je on kao stari član sajta, mogu da šiljim kurac na ovu decu koja se trude, ipak ja imam toliko i toliko "staža"

и биће још горе по ''омладинце'' јер се стандарди јебено дижу, а оцењиване сразмерно опада. шта ти није ту јасно? виш, ово ти дође ко у титово време, огребеш се за чин и посо по партијској линији на лепе очи, добијеш стан у жаркову, боле те бриге. А сада је друго време, нема се посла, депрсија на уши бије, мораш да муљаш да би испливао, уз дужно поштовање према страји аџаџаџ

12. dutjas
    Mislim da je stvarno ružno napisati nekome ko je prvi put bacio defku da je malouman

A ja baš volim da postavim pitanje o iskustvima tokom mukotrpnog procesa registracije, sav u neverici da mu je to pošlo za rukom :)

Nije toliko direktno, ali slično je.

Inače, slažem se sa napisanim, ali dobronamerne sugestije i idu onima koji pokažu neki potencijal, ove druge je zabavno malo čačnuti, pa ako se nose valjano sa tim, uspeće. Evo recimo, autor MaReEeEeEeE (tako nekako mu je nick), banovan je nekoliko puta u startu, upadao i sa duplih, ali je prihvatao čak i sugestije iz razloga bana i evo ga sada, piskara. Još se čeka neka dobra defka, doduše, ali tu je, trudise, biće i bolji, siguran sam.

Ti guraj, već si zapažen. Svake godine se pokrene nekoliko ovakvih tema, pa defke ipak opstaju.

13. E, Manijak... dobru mi ideju dade sa ovim k'o u titovo vreme... ma, znam ja šta vi pričate, ali neće se tu mnogo šta popraviti. Uvek će biti onih koji na ovo gledaju kao zezanje i onih kojima je ovo sve što imaju. Njihova utopija i tome slično. Ali, ja sam samo za to da se ne napušavaju odma' novi autori. Ipak treba i njima pružiti šansu da to skapiraju, kako šta ide, šta može da prođe, a šta ne. Zamisli klinac dođe da baci defku, malo pročešlja sajt, vrati se, dva komentara : "Da, da. Klinac idi leči se +", "Mislim da ti je prva seksualna igračka bila mama -. Ti pričaš o seksu, klinac mali. Ja sam tresao jednu Vesnu iz Trebinja, onda kada se to nije smelo. Bolje idi i nauči da se NEZNAM piše odvojeno. -". Kapiraš? Ja sam samo protiv toga. Baš sam gledao nekog klinca što je popio napušavanje, samo taj dan bio ulogovan i to je to. Navuklo dete traumu, na Vujakliju će imati napad gušenja, a reč Vukajlija i da ne pominjem...

14. @Samhain

Znači, brate, ja da se ne bavim više dirigovanjem jerbo je pre mene postojao Herbert fon Karajan, a?

A sleng nikada neće biti do kraja definisan jer se isti uvek razvija, širi i buja. Treba samo biti strpljiv.

15. Mene je dosta ljudi prihvatilo i hvalilo, komentarisalo i naravno govorilo da manje komentarišem. Pre svih Gugi, Pazl, smorka, Boxer, kasnije i Džoni, a za ovo drugo Profa i Mile uglavnom :D

16. A sleng nikada neće biti do kraja definisan

Baš tako. Profe, 2011. godine je glavna mantra bila da slenga više nema, pa sam od tada definisao preko 100 "udžbeničkog" slenga i još oko 200, što ti voliš da rekneš, idioma. Imam u tefteru još stotinak, tako da nedefinisanog slenga ima i uvek će biti, kao što si rekao.

17. Koliko kenjate mogli ste napisati šest strana novih defki, dobrih defki.

18. Poslušaću Brusa.

19. Znači, brate, ja da se ne bavim više dirigovanjem jerbo je pre mene postojao Herbert fon Karajan, a?

A sleng nikada neće biti do kraja definisan jer se isti uvek razvija, širi i buja. Treba samo biti strpljiv.

Све је то до јаја, нисам рекао да се не дефинише нормално, само да превише њих дефинише ИСТО, тј. скида неке познате ауторе. То мени боде очи.

Јебеш га, ја чекам тај нови талас ако га буде...

20. taj Karajan je baš jebao, a Profe?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.