MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Gotovo je nebitno ko će šta napisati, jer se glasa po "stranačkoj" liniji. To je činjenica.

To pokušavam da izbegnem evrovizijskim glasanjem - teže se broji, a kapiram da niko neće toliko da se iscima da bi računao :)

2. To pokušavam da izbegnem evrovizijskim glasanjem - teže se broji, a kapiram da niko neće toliko da se iscima da bi računao :)

Zaludan je um đavolje igralište, paz' šta ti kažem.

3. Опустите се модови. Проћиће све по плану. Брусовом

4. Не видим проблем Цик, овај куп и треба да извуче све најгоре из такмичара. Једино правило треба да буде да нема правила. Додуше то му дође нека контрадикција и тако то. Елем, предлажем да дефка из претходног кола утиче у случају два аутора са истим бројем гласова. Је л' то ок? Пролази онај ко је у претходном колу имао више комада.

5. Prošli turnir sam organizovao bez pravila, sećate se ultimat fajta? E, to se neće ponoviti skoro :)

6. Мере једно питање? Како Реме може да мења ник кад нема крунетину?

7. А и ја сам то контао. Шта рече Брусе, колико кошта насловна? Дефиниција наравно

8. ne znam ja ništa ja sam u DSS, to pitaj ove druge :)

9. Nije bitno ko je pobednik, bitno je da smo obogatili sajt kvalitetnim defkama #pripremazafilantropskikup

10. Naslovna košta kvalitet i dosta latentnog šupkanja...
    Javi se u pvt za više informacija.

11. Крле, Реме је Каизен. Ниси знао?

12. Сад озбиљно Брусе, која је фора са популарним, кад стичеш право да ти дефка уђе ту, не контам, а нисам видео да је неко од модова то рекао.
    Чиј си ти дупли Горне? лол

13. naslovna? pišeš, pišeš, pišeš, pišeš...

14. А и ја сам то контао. Шта рече Брусе, колико кошта насловна?

21 pojen.

15. Чек, шта 21 појен? Па милион дефки има 21 појен. лол

16. Крле96 нови ВејвРејдер..

17. која је фора са популарним, кад стичеш право да ти дефка уђе ту

Skupiš +/- razliku od 21 i eto te među popularnima.

Još jedan savjet:

Ja sam stekao utisak da oni modovi kojima se najviše šupkaš neće ništa da ti odaberu, nego ti odabiraju ostali kako bi se njima šupkao.
    Ja se najviše šupkam ciklonu i brusu i dobio sam, da prostiš, kurčinu od njih po pitanju odabranih, mada sam "kredite" potrošio na neka druga cimanja tipa uklanjanje banova, zamjene naloga, brisanje defki i postera i sl.

#iskrenost #kakopostatipopularan #banujtepazlfoksa

EDIT: Da ne oftopikujem previše, rečite mi kad će biti glasanje? Je l' odma kad svi objave defke ili se mora čekati neđelja do 14:59 ili kol'ko već?

18. Јебо вас ВејвРајдер, шта смарате дечка више. Реално, исћилирајте, одрашће и он. Крле је добар лик. Ајд паљба. Мојне давите омладину.

19. Крле, Реме је Каизен. Ниси знао?

Ахааам. Контам. Сори. лоооол
    Пазл и Пани, хвала на сугестији, спрдао сам се мало, иначе. ;)
    Пауне, што сам ја нови ВејвРејдер?
    И знаш ли ти одакле сам?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.