Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
http://www.dodaj.rs/f/3g/k5/2H1ZiGiS/pazlija.jpg
jebac i direktor mi bas tezak par, al morah dati glas jebacu jer mi njegovo ima vise veze s temom...
jos jedan stvarno tezak par mi bese ishmih i skroz otkacen. dadoh glas ishmihu jer imadoh istu, da nekazem slicnu, situaciju...
Fala za glavatar bač lololo
Skribomanski poredak trećeg kola Pačje škole:
2. Pazl - 1223 reči (telo + primer)
Koleza, opr'o sam te ovaj put ... :)
hvala onome ko mi je obrisao defku,kvarila mi prosek samo tako loll
Počelo je prije evropskog u basketu a evo skoro se završi evropsko a ovde tek osmina finala hahahahahha jebote morao sam da ovo napišem hahahahahah
To si napisao sa specijalizacijom a ja sa nedovršenim osnovnim studijama lololo
Ali čestitke. Dostojanstveno ću podnijeti poraz.
kakva podudarnost XDD
Glasah. Evo nekih impresija, znam da ste ih željno iščekivali keke
Elem
Mnogi sastavi su mogli biti naslovljeni i "Ekstrapolacija putanje palca u amniotskoj tečnosti", s obzirom da GRAŠKA U DOTIČNIM nije bilo. Možda graški znoja? Sa druge strane, beše i onih nategnutih... daj nekako da... grašak... iz... pro..fi.llla. Uf, eto ga.
Dvoumio se na par mesta, a onda sam pogledao nešto na TV-u, pa sam zaboravio šta sam se dvoumio, te sam glasao za onog iz prvog taba.
Skroz Otkačen batalio. Svi su pomislili na taj grašak, čak ga i pomenuli, ali je on izgurao do kraja.
I predugo bre pišete, rođaciiii, bo vas Šolohov.
I za kraj, evo vi oficijelni saundtrek za osminu finala:
http://www.youtube.com/watch?v=C3O0GcPZDys
ovo će biti dobra noć, predosećam
koja je to boja ranog proljeća?
Mena jedna đevojka to jednom pitala nijesam znao šta da joj rečem.
Zapravo, ja rekao svijetlo zelena a ona rekla da nije. Ja pitao: "pa, koja je onda," a ona rekla da ne zna i ja u fazonu: "maćora brateee, pa keako znaš da nije svijetlo zelena ako ne znaš koja je?"
Pazle, ja sumnjam da si ti ikada imao devojku.
Nikada nijesam imao devojku ali sam imao đevojku. Štaviše, planiram da se uskoro ženim iako sam trenutno, da se tako fensi izrazim, solo.
Zainteresovane Vukajlijašice, javljajte se u PVT sa sljedećim podatcima:
-godište
-primanja/primanja roditelja
-automobil? (ako da, koja marka, model i godište)
-boja očiju
Gej i manijaci stop!
neki glasovi su me baš baš iznenadili
:šta se događa:
Јбг, Гуги, не смем стално да гласам за тебе и дутјаса, оптужиће ме за локал-патриотизам. :))))))
ma nisam mislio na tebe bre, opušteno
Idem da editujem glasove, da ne bunim gugija.
nisam ni na tebe bre mislio
Onda 100% na mene ... :)