Prijava

Проблем је што затрпавате остале дефиниције, како се заврши једно такмичење почиње друго.

Jebač, pa to će se zatrpavati dokle god postoji takmičenje, i za tih mesec dana koje kažeš, i tad će biti zatrpavanja. A da se zatrpavaju ostale, zatrpavaju se...

не сери бре мрш тамо

Sledeće takmičenje svakako neće početi odmah po završetku ovog, a neće ni zahtevati dugačke definicije, niti biti prevelikog obima (32 autora).

A ja planiram tematske bliceve o velikim praznicima - po principu šizenja, ceo turnir šest do osam sati traje :)

Brus, rekao sam ti već da je do jaja ta ideja, tu se prijavljujem sto posto(kao da se za ostala ne prijavljujem lolo)...ispuca se sve za par sati i ćao zdravo

Ај среће вам, кад већ планирате та такмичења оставите бар месец и по дана простора да се издувамо!

Nenene, ja više ne radim veliko, a ova kratka samo na praznike tipa Božić, Nova godina, Đurđevdan, moj rođendan...

E za tvoj rođendan unapred znamo ko će da briljira.
Vejvara.

Не знам колико је то изводљиво, али мислим да би требало направи посебан одељак за дефиниције. Да поред одељака: Популарне, Одабране, Најновије... буде и одељак: Такмичарске.

Da, to je dobar predlog. Da se pojavljuju među najnovijim, ali da ne mogu biti zajedno sa Popularnim i Odabranim. Na primer.

Ali znaš već kako, veliki zmaj...

Знам, знам. Велики змај ће вероватно рећи оно чувено: "Биће!"

I to bi se rešilo dodavanjem neke ikonice, kao što su bile note za one "Muzičke reakcije". Obeležimo defku i ona ima poseban tretman. Ma sve je to lepo "razradljivo", ali jbg.

Ај да ће бар то да напише, него га боли курац да било шта одговори.

Još se čeka dokleova?

Proveri da li je model "legal age" prvo, lolo. Nije protiv pravila da bude ovakva, ali nekako joj je toples isuviše direktan, ne umem da objasnim :D Cenzuriši, da ne bude posle najezda dece sa pornografijom, kada vide da je ovo živo.

EDIT: Bače, što brišeš postove? :)

Решио сам у међувремену да цензуришем па обрисо да не стоје сисе на форуму, може ми неки надркани мод јебати кеву због тога.

Još se čeka dokleova?

управо написах, тешка тема јеботе