Autori biraju moderatora

1. trijalan je peder, voli muške

U NAJNOVIJEM BROJU KNIN-a
    KO SVE OSIM TRILIJAN ČINI GEJ MOD LOBI NA VUKAJLIJI

KNIN - ISTINA OD KOJE TI SE DIŽE

2. pseto saznaće ti kurd preko IP tvoj DNK i namjestiće ti za ubistvo đinđića.

3. Ево овако, мало озбиљно:

За размод:

Курд - нема га 10 месеци, о чему причамо.

Месалина - јебем ли га ако је она икада написала неку много добру дефиницију

Агилни - иако је више него добар аутор, често се деси да угура неки срање кратеж у одабране и то не разумем па да га јебешЕДИТ: Игноришите ово, огреших се о човека прилично

остали су ми мање-више кул

За умод:

Стефан Костић - мртав сам озбиљан. Док је он био мод и док смо се играли ''сакриј се од Стићка да те не банује'' сајт је некако био много живљи него сада када се овако форсирано дозвољава вређање и пљување.

Сморка то јест Огхма инфиниум - јебига, много добра ауторка, има добар смисао за хумор и препознаје квалитет. А и ево је опет чешће на сајту у задње време

Оланик - опет сам мртав озбиљан. Човек је на сајту већ милион година, зна све андерграунд дефиниције, а зна и да је смисао овог сајта пука зајебанција.

Џони Курајбер - знам да неће, али опет

Костја - све време говорим да је један од најбољих аутора на сајту

ЕДИТ: Да јеботе, заборавио сам Мулуцу да споменем, она је један од најјачих ликова овде. А и што већ рече неко, фали нам женски мод зајебант

И то је то. Предложио бих и Јавиа зато што је човек невиђен краљ, али нисам га видео скоро овде... Срдачан поздрав од Милана из Девојачког Бунара

4. koji?

MenosGrande
    Vidis, Natnat nije citao, on je drkao

Dobro, nije malopre nego pre tri dana ali ja sam malopre video lololo

5. zmaju ja sam već hapšen za ubistvo đinđića ali nema dokaza

6. fali duhoviti ženski mod, uvek orna za šaljivu komunikaciju, rešavanje svakodnevnih on lajn problema članova, brza na odgovoru za proveru skora, hitro skidanje hejta, laka na ban(an)u, ali sa interesantnim opisom razloga.

Tačno, fali Uspavanka.

7. Агилни - иако је више него добар аутор, често се деси да угура неки срање кратеж у одабране и то не разумем па да га јебеш

Hahaha, odakle ti informacije? Pa ja sam odabrao kratež poslednji put... pa otprilike nikad :)

Odgovaram ti samo jer ti je post ima ozbiljan prizvuk :)

8. neće kostić modovati, neće peder vukajlijom šetati.

9. a kaizen pažljivo čita temu i sve bilježi :D

10. vidru za moderatora. podmitiš je sa čašicom vrhnja sa aromom ljute paprike haha

11. samo maslac dolazi u obzir, nisam toliko laka.

12. Kaizen se bavi tehničkim aspektom sajta trenutno i mnogo je zauzet, ova tema je razmrdavanja radi.

13. Mislim da bi vidra bila mod s najvećom gujcom

14. I agilni se ubacuje između ljuljannja i uspavljivanja potomka, samo na momente

15. tema je do jaja jer je sajt živno.

16. Mislim da bi vidra bila mod s najvećom gujcom

Hahahahahah

17. Стефан Костић - мртав сам озбиљан. Док је он био мод и док смо се играли ''сакриј се од Стићка да те не банује'' сајт је некако био много живљи него сада када се овако форсирано дозвољава вређање и пљување.

ajde mani se ovog gestapa isfrustriranog i sujetnog.

Jako je bilo dobro, kad samo pomisli da si povisio ton na njega opali ti trajni...

18. Hahaha, odakle ti informacije? Pa ja sam odabrao kratež poslednji put... pa otprilike nikad :)

Odgovaram ti samo jer ti je post ima ozbiljan prizvuk :)

Јес озбиљно, али је изразито субјективно лоло
    Мислио сам на пример на ово, јебем га, немам појма да ли си ти одабрао, али није ниједан мод коментарисао пре тебе

EDIT BRUCE: Ma nemoj?

19. možda glavni, ali samo ako razmoduju trilijan.

20. Ovaj moderatorski sistem na vukajliji je komunistički

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.