Јебига, немам нигде листу дефки које си ти одабрао а које је неко други одабрао. У суштини, разилазе нам се мишљења око појма добре дефиниције, теби је готиван галатасарај, ово туш чудо и диви гавајо дефке, мени нису и то је то што ај хев ту сеј. Мало сам претерао са овим што сам написао у првом посту, ту ти се извињавам.
Aj otvorimo temu Pogađalica
Svako ima pravo tri puta da pogađa koji mod je nešto odabrao, pa ako pogodi ne dobije ništa, a ako ne pogodi isto ne dobije ništa.
U redu je, u redu je. Jedna stvar je kada ti neka defka legne u momentu, pa ti se dopadne, drugo sasvim je ono što smatram kvalitetom za naslovnu. Nijedna od navedenih to nije.
Osim Divi Gavaja, to je poseban žanr. Tu mi je i drago da se ne slažemo :)
Ne bre, to je muški pos'o.
Džordi, nisam ni te dve odabrao. Dalje?
Tako je, Nat, vrati se korenima
Agilni, ne smaraj čoveka
E, ja bih npr stvarno umodovao Profa.
Izneo je "ozbiljne" optužbe, pa da prodiskutujemo :)
Јебига, немам нигде листу дефки које си ти одабрао а које је неко други одабрао. У суштини, разилазе нам се мишљења око појма добре дефиниције, теби је готиван галатасарај, ово туш чудо и диви гавајо дефке, мени нису и то је то што ај хев ту сеј. Мало сам претерао са овим што сам написао у првом посту, ту ти се извињавам.
Svako ima pravo tri puta da pogađa koji mod je nešto odabrao, pa ako pogodi ne dobije ništa, a ako ne pogodi isto ne dobije ništa.
U redu je, u redu je. Jedna stvar je kada ti neka defka legne u momentu, pa ti se dopadne, drugo sasvim je ono što smatram kvalitetom za naslovnu. Nijedna od navedenih to nije.
Osim Divi Gavaja, to je poseban žanr. Tu mi je i drago da se ne slažemo :)
ako ćete umodovati profa oćemo i mi četeri našeg tribuna
Usro si se Džordi pičkoooo
Smarate keve mi, imate pvt
Može. Ja ću samo da odgovorim tačno/natačno, ima se tri pokušaja po definiciji. Ako se ne pogodi, ne otkrivam.
Što PVT, Pseto, nije oftopik?
Стварно, погађалица би била кул игра
Ma mislio sam na tebe i Dzordija gde on kopa neke defke a ti mu govoriš da nisi ti odabrao, ne na ovo, ovo nisam ni video kada sam pisao
+1
daj uvedite tu igru, taman da se desi neto na sajtu
E, stvarno, nema četera moda a komentatora ima više komada
Aj uvedite igru da pogađamo ko je odabro longija!
EDIT GLSAJTE
http://www.easypolls.net/poll.html?p=52d537aae4b0a754eac4d471
ima 9 glasova lolo
longija je odabrao Smarko fazon
Nije.