Autori biraju moderatora

1. Samo se vi čekajte, ja sam preko puta u Slatincu.

2. men pukla osovina na helikopter, nisam u mogućnosti, sorry

3. Pseto - definitivno moj tip čoveka.

4. moj predlog za moderatora je Bob_Rock.

nadam se da će mnogi podržati. pozdrav svima!

5. 1. Glavnog sam predložio i rekao da dajem njemu glas.

1. Trilijan

6. Pridruzujem se Paninarovom predlogu...

7. Najmisteriozniji dupli nalog Vukajlije, najlošiji trol i nenadmašni spermer, Bob Rock, vratio se na apele mnogih Vukajlijaša, da sajtu pruži natrag ono nešto što je nestalo njegovim odlaskom.

8. UJEDINI NAS BOBE! SVI VUKAJLIJAŠI POD JEDNOM ZASTAVOM!

9. Da se banuje ko je odbanovo ovog smarača

10. POD CRVENU ZASTAVU LENJINA

11. dusan1001

Da se banuje ko je odbanovo ovog smarača

+111

Još kad vidim i ovu leteću metalnu zumzaru odmah posle njegovog posta, prisere mi se
    i sad su oni kul, uau i ima da budu dosadni celo veče

12. SAMO GA TI DODAJ U SPISAK GUGI I NE KENJAJ MNOGO

13. ako dobije glasove, hoću, ne brini
    a ti nemoj da preteraš sa vitaminom G

14. VITAMIN G JE OTKRIO GUGI I DAO MU IME PO SEBI KAKAV EGOISTA. INAČE EKSTRAHOVAO GA JE IZ IZMETA TAČNIJE IZ SVOJIH "DEFINICIJA"

15. BRAVOOOOOO! TAKOJEEEEE!

16. Evo da kazem ja nesto. Jedinu definiciju na ovom sajtu mi je odabrao Kurd, tako da, svi da se razmodujete picka li vam materina, a Kurda da vratite kako znate i umete!

Ne, sad ozbiljno, ostavio bih Brusa i Agilnog za modove i Kurda ako ga nadjete (opet pitam, je l' zna neko sta je sa njim?), a ostale bih izmenio jer mi nekako nisu interesantni, nemam neki konkretan razlog, jedino sto sam sa gorenavedenim Brusom i Agilnim procaskao malo i eto. I da se vrati Faca! I odaberite mi definiciju!

17. Oš kurac dobiti definiciju.
    Eto jedna interakcija samnom, da ne bude poslije nisam nikada riječ progovorio.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.