Autori biraju moderatora

1. Alo slušajte ovo.
    NE OBJAVLJUMTE JEBENE LINKOVE NA VUKAJLIJA FBU OBJAVLJUJTE SLIKE, I TO SAMO ONE POSTERE KOJI MOGU I GLUPLJI DA SHVATE. A LINK U KOMENTAR. AKTIVNOST JE JEDNAKA GOWNETU OD KENGURA NA FBU. I DAJTE SAMO JEDNOM ČOVEKU DA UREDJUJE FB, ZNACI FB MOD, A NIJE MOD NA SAJTU. I JEBENA DAUN EKSKLUZIVA IMA MILION LAJKOVA. KAD SAM JA MOGAO STRANICU SA NAZIVOM DELIJE VUKAJLIJA DA DOVEDEM DO 10 300 MOŽETE I VI VUKAJLIJU DO MILION.

2. фејзбукманијак кажу да је добар кандидат помого би билесне и гладне

3. Realno, Fejz za moda, ionako batica nema šta da radi lolo;)

4. Izaberite me za muda i podići ću korsu na četiri barske stolice!

5. sexy sexy baby i love you baby fifty fifty fifty i love sexy baby sexy sexy sexy baby sexy i love you baby i love you

6. reme, pita te paninaro oces li da ga jebes u buklju

7. lol, lapsus, sad cu da definisem

8. obrisacu ti je, celte

9. evo, gledam kako mocart namesta glasanje za kladionicarke, majke im ga. sve je namesteno u kladionicama

10. jebem ih u buklju crnogorsku

11. Žumate žumate žumate mešaj mu malter lej lej lej sexy sexy baby i love you baby fifty fifty fifty i love sexy baby sexy sexy sexy baby sexy i love you baby i love you

12. a da inače msmojne za moda!!!

13. Ja bi i predložio nekog al koga god da se setim, degenerik... Vukajlijo propadaš, toneš.

EDIT: Čast izuzecima

EDIT2: Može Luks i Šalabajzer.

14. šta kurac još modova na ovu šaku jada što autoriše kao

15. Зар Џек није већ била модератор?

C. Otkud ti to? buhuhu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.