Vukajlija Counter Strike 2013

1. Razni zvukovi u toku runde, na kraju i pocetku ubačeni, isprobani i izbačeni odmah, nerviraju do jaja plus što su sami glasovi "glumaca" katastrofa odrađeni pa ne razumeš šta je reko. Dok ne nađem bolji plagin sa lepšim zvukovima nećemo ubacivati zasad.

<------------------------Pogledaj prethodnu stranu u vezi promene mapsajkla

2. Ubačena komanda amx_addrounds i sa njom možete dodavati runde dok sa komandom amx_nextmap ima problema pa sam je izbacio dok ne nađem bolje rešenje od komande amx_cvar amx_nextmap koja radi bez problema trebam samo da nađem način da je nekako skratim.

Možete igrati sada.

3. Boxer
    Nek ti se sagne mama. Ako i to pomogne, pošto nemaš muda da igraš kanter ko čovek nego ko pička.

Poduvaj ga purgeru, dodji purgeru

4. Радијацијо, можеш скратити командом АЛИАС

Е који ИП сервера и пасс, дај дуђе и Добјасним мало да прочистим цевку.

5. Evo poslo sam ti na pvt.

možeš li mi pojasniti komandu ili da me uputiš na neki tutorijal na netu posle ću ja lako.

6. Koliko se secam nesto tipa:

alias maliperica "sv_restartround 1"

ce recimo na komandu maliperica da odradi restart, probaj tako nesto.

7. Ajde probaću. hvala.

8. koliko vidim po skočkovom komentaru dobro je što nisam ulazio, ima debila što ne znaju da kada klikneš F12 to iskoči adminu da si pritisnuo, koliko li ih je tek iskusnih čitera što znaju za to :)

9. Ja dok sam igrao aktivno nije bilo aktuelno to varanje tako da sam dosta kasbo i saznao sta je wh i slicno a za sta sluzi f12? I skocko reci javno za koga mislis da vara. Meni su mozda dvojica sumnjiva ali mozda ljudi jednostavno igraju dobro jer znam kada sam igrao aktivno da sam bio bolji od svih koji su sinoc igrali tako da ne mora da znaci da varaju ljudi. A imao sam neki sajt davno gde se moglo skine da oruzije drugacije izgleda i razni skinovi. A moglo bi se ubaci da kad neko pogine da mozes da mu pokupis granate, to je ok a ovo da ne moze tvoj da te flesuje je glupo jer nije realno.

10. to je ok a ovo da ne moze tvoj da te flesuje je glupo jer nije realno.

Možda nije realno, al 2 dana su mi svi tražili da to ubacim i ubacio sam.

Sad i to ne valja...

11. Ако може да се убаци да кад погинеш може неко из тима да користи твоје органе за трансплантацију и врати себи тридесет хелта, или да прода органе и купи тетејца.

12. Ако може да се убаци да кад погинеш може неко из тима да користи твоје органе за трансплантацију и врати себи тридесет хелта, или да прода органе и купи тетејца.

+1

13. Meni ne smeta nista jer em igram iz zajebancije em jos par dana mogu da igram a posle necu moci nego samo kazem.

14. Šomi po difoltu je bilo da fleška radi normalno u početku. Dakle ako bilo koji fleš padne blizu tebe on te zaslepi.
    Onda to nije bilo dobro pa sam imao brdo postova i dobijao sam na PVT da se što pre isključi team fleš jer toga nema ni na jednom serveru i isključio sam.

Evo sad ne valja. Ajd odlučite se više.

15. Ne znam, po meni bi trebalo da se ima i frendli fajr i tim fleš, iz prostog razloga jer je realno.

Bilo je slučajeva kad bih 21 pumpajom nategao s' pola metra kolegu u glavu jer mi je cimnuo refleks, ali brate, to je čar. Ne da pucaš kroz njega kao da je Cukić.

16. Глупост је искључивати флеш и френдли-фајер.

То једино ако је у екипи неки дебил који не зна да баца флеш па сјебава стално екипу своју, али за такве постоји кицк :)

17. friendly fire se isključuje svugde, i u clan warovima čak, a friendly flash je opciono ali se uključuje uglavnom

18. Dobro ajmo ovako onda da vam objasnim zašto je to tako:
    Ovo je samo jedan od PVT koji sam dobio vezan za team flash, tražili su i na temi.
    http://www.dodaj.rs/f/2s/lK/1bwErXxj/capture.jpg

19. Говорите о реалности у игрици у којој глоком треба да упуцаш неког 16 пута да би погинуо. Играмо се како нам одговара, ионако је због зезања направљен сервер. Мада, ко сам ја да судим, својевремено сам убацивао права кола у Сан Андреас, али само она од '92. па уназад, да буде реално. :)

20. Говорите о реалности у игрици у којој глоком треба да упуцаш неког 16 пута да би погинуо.

I u kojoj se bez problema ubija kroz zidove :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.