Vukajlija Counter Strike 2013

1. Boxer
    Što smo igrali igrali smo. Not Risponding.

Jao kome ja sve ono pišem da mi je znati.

Bohore sačekaj deder 2 minuta pa probaj onda.

2. Nije problem, jebeš 2 minuta.

3. Vikend, jure se picke, nema se vremena za kanter.

4. Samo da ponovim ovo

Uvodim novo pravilo od večeras.

Ako se kod igrača utvrdi da ima cheat bilo kakve vrste koja mu olakšava ubistva u igri protiv njega će biti preduzete sledeće mere:

1)Biće mu obrisan kompletan rank sa sajtova gametracker.com i gametracker.rs, i više se njegov rank nikad neće beležiti na tim sajtovima.

2)"Igrač" će biti postavljen na prvoj strani ove teme na stubu srama koji ću sad prepraviti iz "banovani" u "stub srama" i tamo će da visi za vjeki vjekov da bi ostali igrači znali sa kim imaju posla.

3)Igrač NEĆE biti banovan iz igre niti će mu se onemogućiti igranje u bilo kom pogledu, ali kad uđe na server njegov nadimak u igri će biti promenjen iz "igrač" u "igrač_cheater" pa ako ga nije sramota neka igra i dalje.

Meni je stvarno žao, ali ne dajete mi izbora i primoran sam da uvodim ove drakonske mere da vas naučim pameti. Ovo se ne odnosi na sve igrače nego na pojedince, ostali igrači koji su do sad igrali u zdravom takmičarskom duhu ovo neće ni primetiti.

Hvala na pažnji. Uživajte u igri.

A ako se pitate kako ću znati da li koristite cheat, verujte mi da imam svoje načine koji se već koriste na serveru.

5. Realno, server napravljen da se zezamo i dodje neki debil koji koristi cit. Pa, majku mu, nemoj da ste picke.

6. Ne meni je stvarno pun kurac više. Posle se ljudi pitaju što nema nikoga na serveru.
    Otišli zbog pojedinaca. I ja bih isto uradio.

7. Šta ima veze ako ima čitera.. I njih karam.. Opalim rafal i ćao zdravo!

8. Sjebace se kad tad.
    Kile madjija.

9. Ima veze... OOOOOOOOOOOOOO ITEKAKO IMA VEZE KOD MENE!!!

10. Šta ima veze ako ima čitera.

Brate, malo je pickarski i seljacki ako je server za zezanje, a on seljacina jedna za inat onako uzme cit da se pokaze da je najjaci u selo.
    I zajebe svima zabavu i sta onda.
    Bravo za njega.
    Majmuni.

11. Recite lepo ko, a ne tako neodređeno.

12. Ne znam ko, nece da kazu.
    A ako imaju muda neka se sami jave, picke usrane.

13. Larry Underwood
    Recite lepo ko, a ne tako neodređeno.

Ništa bez dokaza. Stay tuned.

14. A kurac sad.
    Zna da ga imamo i stas sad!

15. lololololololololo
    http://www.dodaj.rs/f/3E/qy/4LdN0yuy/ijustfinishedreadingthes.jpg
    Uhvatiću vas sve. A kad vas uhvatim raščerečiću vas po stubu srama.

16. Бануј на 10-15 минута максимално, чисто да уради ЦС СС, или уради ти сам ако може па нек ти шаљу на ПВТ ако хоћеш да се мачујеш, мада нема много људи.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.