Dobro jutro, Crna Goro!

1. GUSLE MOJE I STRUNO DUGAČKA
    VI STE PONOS I DIKA JUNAČKA

Čuš Karleuša xaxaxa.

2. sve ove sto ne slusaju gusle treba istom terapijom, svet bi bio bolje mesto

3. Uglavnom su to isti.

Ima li što novo u Bege?

4. Kada vidim sta se desava na Sveti Stefan sramota me da kazem da se u BeGe ista dogadja :(

5. Crna Gora - zemlja dobrih kola.
    Vazda bila.

6. Samo da dodam da je gosn Darko Shukovic jedna mnogo gotivna glava i intelektualac..od kojih je on kuca?

7. Pravo zoboriš.

8. Eno Cimbo zahtijeva da mu Đoković preda nagradu "18. septembar".
    Oće li se pobit?

9. pozdrav za vesnam i budvu

10. Ima li što novo pred skupštinu?
    Ulazimo li u NATO?

11. Kakvi su ovo kamperi, o čemu se radi GTD?

12. Neki protesti. Imaju i pjevača.

13. daj gtd nemoj nas drzati na zeravici sta se cini to dole, da dolazim, da ponesem oruzje?

14. Ne znam za tebe, ali ako bude isti pjevač dolazim i ja śutra. Pišanje bilo.
    Izgleda ima i da se pije.

15. Nadjimo se kod bine, nosicu dres Crne Gore sa natpisom Vucinic sa brojem 9 i drzacu zajecarsko u lijevoj ruci

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00342/vucinic_crna_gora__342235S1.jpg

njegov

16. Ču Zaječarsko pored Nikšićkog.
    Iskvari se otkad ode među Crnogorce u egzilu.

17. Konvertovali me..nosicu i leskovacku pljeskavicu u djackoj torbi, to posle pive..

18. Sevap bi te bilo neđe u Berane na 10 dana bačit.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.