A nama je cilj da DPS ima više glasača? Vidiš nisam u toku...
Mislila sam da je fora da nevladine organizacije iskamče više para za borbu za ljudska prava.
Znam ja vrlo dobro pojmove i sve njihove bolesti, kao i načine na koji se mogu riješiti. Ćuskija iznad visine glave. Nije ni potrebno više puta ponavljati.
http://www.vijesti.me/vijesti/podgorica-napadnut-clan-lgbt-zajednice-lgbt-foruma-progres-clanak-155657
Strašno, varvarski... Za svaku osudu...
Cijenim ironiju u tvojoj rečenici.
Da organiziju ođe u Nikšić iša' bih da ih bijem lolo
zašto?
Zašto da ne? lolo
sve go trol, merci, pouzdano znam da je GTD u organizacionom odboru.
ne, stvarno me interesuje: zašto misliš da će bijenje gejeva promijeniti nešto?
Pa ako ih prebijemo, DPS će imati više glasača. Logično.
A nama je cilj da DPS ima više glasača? Vidiš nisam u toku...
Mislila sam da je fora da nevladine organizacije iskamče više para za borbu za ljudska prava.
Nažalost ne mogu sjutra da idem, imam obaveza. Šćeo sam da malo razdradim pajser i ćuskiju nad lobanjama Cimbaljevićeve sekte.
Pajser i ćuskijati mogu trebat za korisnije stvari. Pajserom se ne koriguje društvo, više može kao jednosmjerna za spuž da posluži u datom slučaju.
Bolje korigovati društvo, nego činiti zločin.
Bolje ne činiti zločin (da se nađemo na pola). Guglaj pojam zločin.
Zločin nije korigovati izopačene ljude. To je humano, jer im pomaže na nervnoj bazi.
Guglaj, care guglaj... ne koristi pojmove kojima ne znaš značenje.
Znam ja vrlo dobro pojmove i sve njihove bolesti, kao i načine na koji se mogu riješiti. Ćuskija iznad visine glave. Nije ni potrebno više puta ponavljati.
u tom slučaju te žalim. vidim da ispranost mozga i nedostatak elokvencije nadoknađuješ ćuskijom. slobodan si da se vratiš u svoju pećinu. eviva.
Ćuskije ne umiju da koriste glupi ljudi. Samo natprosječno inteligentni, kao ja. Možeš se sageti i popušiti moju ogromnu močugu. Fala, fala.
Demonstracija čojstva i junaštva. Tvoja Crna Gora se sigurno ponosi tobom.
Ne razumijem te kad mljackaš.