Dobro jutro, Crna Goro!

1. Šta bre penzionersko? Golf je turbo dizel, jede sve pred sobom (tj. u predsoblju).
    Ja ti imah Mečku W210 okaša prva liga, prodah ga jednome prijatelju. Čovjek jedan u Berane mi reče da njegov tast ima nekoga u Podgoricu što prodaje dobru Mečku. Fino išla i fino trošila. Udobna samo tako. A mene dosta 170 konja, benzinac. Uzeh prošle godine i Pasata GT 2.0 16V od 100KW. Fina kolica.

To za senzor (parkiranja, jeli?) zna da jebava ako povuče vlagu. Ovo drugo, pa može vrlo lako bit' da je plivajući zamajac. Odakle si, pupče? Grebović ti u Podgoricu radi BMW. Ne znam kod koga će sad Paninaro ćerati njegov, pošto mu je istekla garancija.

2. Jes, za parkiranje. Nervira me poprlično, i ne dešava se stalno, nekad radi dobro. Ovo otresa pomalo kad je ladan, mada mi jedan majstor veli da ga mojom vožnjom mogu još sto iljada tako ćerati.
    E što znam, to mečki što sam se u njima vozio bijaše dobrano kilavo u brdo. Lijeni su mi za ćerati uz Crkvine. Doduše, šćadoh jednom da uzmem e270 tu do 2003. no nijesam moga nać dobru za ovo para što sam imao. Grebović na zlaticu onđe? Skup mi je, no je opet bolji od onog cigana Vukčevića.

3. DPS špijuni lupaju minise. Svuđe vas ima, bem vam Mila

4. Ccc... sve loše se živi a voziš kola od 3 hiljade kubika x)
    Dereš li presretače?

To ti može biti kvačilo ili, manje vjerovatno, jedan od nosača motora. A nije hića to da zamijeniš, kad trese samo kad je 'ladan.
    A to za senzore smeta im vlaga, jebi ga. Imaju možda neke vrste kojima ne smeta ili kuku da ugrađuješ.

Sad za Grebovića vele da je dobar, ali ti to može srediti i "univerzalni" majstor.

5. juce vidjeh lagunu mn tablica presretaca kod cetinja

6. Da nije karavan?

7. bijela je sigurno a za to karavan ne znam, samo sam je vidio kraičkom oka u žbun, prebrzo sam isao.

8. Ja uglavnom gledam Pasate i onoga Mercedesa. Nego kad usporim na ograničenje i pipkam kočnicu samo da se štop upali brzo se smore. A, da prostiš, nemam sučim da im pobjegnem. Golf nedovoljno jak, a Pasat stalno natovaren.

9. Što zna ova tema da mi nestaje iz javnih tema u koje sam učestvovo.

Nego, Paninaro, da ne gledaš po Podgorici onu crnu B klasu?

10. ne, nema je ni prema primorju. na sjever slabo idem.

11. Ona uglavnom u grad patrolira. Možda su je i rashodovali.

12. Mogu li đe kupit auto za 100-150 € Samo da ide

13. Mozes moped. Moped ti je prava stvar.

14. Bez ulaganja nema trika. I jedino neregistrovano. Za te pare Opel Suza.

15. napravi karić, tri kuglagera i daska

16. Ili neki eko-automobil kao npr. onaj Pegperegov džipčić.

17. Нисам ово чуо до сад.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.